Luk

Peter S. revser sig selv: Satte holdet forkert

| 1. Division | 1 kommentar

Infoboks

Vendsyssel FF - Hobro 3-0
1. division
26' 1-0 Mikkel Agger
65' 2-0 Andreas Kaltoft
69' 3-0 Ali Messaoud

Hobro-træner Peter Sørensen tager 0-3-nederlaget til Vendsyssel på sine skuldre, for han havde sat holdet forkert sammen, erkender han.

Hobro tabte tirsdag 0-3 til Vendsyssel efter en temmelig tam indsats især offensivt fra Superliga-nedrykkerne.

Hobro-træner Peter Sørensen tog efter opgøret ansvaret på sine skuldre, for han satte holdet forkert sammen, siger han.

- Jeg har sagt til dem, at virkeligheden var den, at alle kæmpede, løb og tog sine dueller, men det forekommer ved, at det er forkert sat sammen af mig, siger Peter Sørensen til HIK TV.

- For det er mig, der har ansvaret for hvordan vi spiller og hvem der spiller. Det må jeg prøve at, om ikke revse mig selv, så i hvert fald korrigere mig selv i forhold til det, vi fik ud af det i dag (tirsdag, red.).

Peter Sørensen erkender, at holdet ikke er blevet spillet så godt sammen endnu.

- Vi må enten træne os til rette i den formation, vi spiller, eller også må vi korrigere den, så vi får de rigtige spillere ind i en formation, de er trygge i.

- Måske har vi været lidt for hurtige til at prøve at få de bedste spillere ind på banen samtidig uden at tage hensyn til, at vi ikke rigtig har fået spillet vores hold sammen i et nyt system.

- Det må vi kigge på, og så må vi se, om vi ikke kan få løst det til næste kamp, siger Peter Sørensen.

Peter Sørensen benyttede blot to ud af de mulige fem udskiftninger i tirsdagens kamp. Han tog 18-årige Frederik Elkær ud efter en halv time.


Af Sara Margren
Søndag 27. september