Luk

Peter S. ser forbedringer i Vejles defensiv

| 3F Superliga | 26 kommentarer

Vejles træner, Peter Sørensen, så fremgang i defensiven, selv om hans hold lukkede tre mål ind mod Brøndby.

Målene er haglet ind om ørerne på Vejles målmand i denne sæson.

32 gange har modstanderen haft grund til at juble i blot 12 kampe, hvilket giver et gennemsnit på 2,66 indkasserede mål per kamp.

Det er klart dårligere end både Lyngby og Horsens, der rykkede ned i sidste sæson efter at have lukket henholdsvis 1,96 og 1,84 mål ind per kamp.

Søndag var den gal igen, da Vejle var foran ti minutter før tid, men endte med at tabe 2-3 på udebane mod Brøndby.

Til trods for den sene dukkert sporede cheftræner Peter Sørensen fremgang i holdets defensive præstation.

- Jeg synes faktisk, det var en god forsvarskamp. Men det er klart, at tre mål er tre mål. Det er ikke tre mål, vi burde slippe ind, siger Vejle-træneren.

Han kan efterfølgende godt pege på nogle ting, der kunne have forhindret målene.

- Vi skal evne at lukke ned for en aflevering ind i mellem vores kæde på fem mand, hvor der kommer ét løb. Jeg synes også, det handler om at få clearet bolden, når muligheden er der. Det handler om at dække ordentligt op, når vi står inde i feltet.

- Vi stod relativt dybt i perioder, og hvis man skal kunne klare det, så skal man også kunne forsvare sit felt. Og det magtede vi ikke i mindst ét tilfælde. Der var detaljer omkring målene, der kunne være bedre, forklarer Peter Sørensen.

Til trods for nederlaget føler han, at Vejle spillede lige op med Brøndby.

- Den præstation, vi leverede, var på et højt niveau. Den var på et lige så højt niveau som Brøndbys. Det er en markant fremgang i forhold til senest, selv om vi fik nul point og indkasserede tre mål.

Det giver også grobund for en smule optimisme i forhold til holdets overlevelseschancer.

- Der er stadig mange point at spille om, og jeg mener, vi skulle have haft flere point, end vi har. Kan vi levere præstationer, som vi gjorde mod Brøndby, så får vi flere point, siger Peter Sørensen.

Vejle er placeret sidst i Superligaen med to point efter 12 kampe. Der er ti point op til den rigtige side af nedrykningsstregen.

/ritzau/


Af Rasmus Glud

26 kommentarer

Fl@skebøf 20:44          
At lukke 3 mål ind istedet for 6 og 4, det går da fremad.
steen27 20:50          
Jeg er træt af al den snak fra PS. Luk røven indtil vi får 3 point i en kamp.
VBK - Leeds 21:16          
I vores situation handler det ikke så meget om stillingen, det handler om at få sat nogle gode præstationer sammen og lykkes det tilpas mange gange skal der nok komme point på kontoen. Så må vi se til sidst hvad det rækker til.

Præstationen i dag var godkendt.
VBK - Leeds 21:21          
Jeg går ud fra at "luk røven" betyder han skal tie stille. Bliver et lidt underligt interview så.
Kims100 21:22          
Syntes ikke BIFs sejr er ufortjent, og når man lukker 3 mål ind, er det svært at vinde kampe. Ja det er rigtigt at de fleste mål i Superligaen, sker efter personlige fejl, det ser vi også i dag - i begge ender. Spillemæssigt er VB med i store dele af kampen, det kan man tage med til næste kamp. BIF må være rigtigt tilfredse med at komme tilbage og vinde kampen, efter at have været bagud to gange.
Kenken 21:55          
Hvor gad jeg godt Steen kunne lære at opføre sig ordentligt bag sin skærm. En skændsel for min klub

OT

Synes da der er fremgang også i spillet. Vi stod generelt godt på banen. Skabte flere chancer. Men der er stadig noget at hente og forbedre.
Poor Scouser Tommy 22:13          
Jeg går ud fra at "luk røven" betyder han skal tie stille. Bliver et lidt underligt interview så.
Husker, da Birte Rønn Hornbech engang brugte den strategi i et interview. Det faldt ikke heldigt ud. Men det var da vældig underholdende.
Tirsdag 30. november