Luk

Peter S: Vi har fået en hidtil uset dimension

| 3F Superliga | 4 kommentarer
Peter S: Vi har fået en hidtil uset dimension
Foto: Getty Images

Infoboks

Hobro - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,10 3,40 2,30
NordicBet 2,90 3,45 2,37
Oddset 3,00 3,40 2,35

Hobro er blevet bedre både offensivt og defensivt, mener cheftræner Peter Sørensen, der er imponeret over flere af sine spillere.

Hobro har fået en fin start på sæsonen i Superligaen, hvor det blot er blevet til ét nederlag i seks kampe.

Cheftræner Peter Sørensen mener, at det både er offensivt og defensivt, at holdet er styrket siden hans ankomst i foråret.

- Da jeg overtog dem, registrerede jeg, at det var seks kampe, siden de havde scoret et mål. Nu er det vist tre kampe i min tid, hvor vi ikke har scoret. Det er en god måde at få point på, kan man sige, lyder det fra Peter Sørensen.

- Derudover synes jeg faktisk, vi er blevet gode til at forsvare os. Det er blevet at score mod os, og holdene har svært ved at bryde os ned.

Peter Sørensen er især glad for den gode start, fordi Hobro ikke har været på storindkøb denne sommer.

- Vores trup er jo ikke på overfladen blevet forstærket, fordi vi har solgt Vito (Hammershøy-Mistrati, red.), uden der er blevet hentet nogen ind som direkte afløser. Yaw (Amankwah, red.) er stoppet, som også var en markant spiller.

- Det, at Anel (Ahmedhodzic, red.) kan gå ind og spille så overlegent i en ny konstellation med Minor, er meget, meget stærkt. Mikkel Pedersen og Cappis har været solide både uden bold og meget dygtige med bolden.

- Det har givet holdet en dimension, vi ikke har set tidligere, siger Peter Sørensen.

Hobro har hentet syv point i seks kampe.


Af Sara Margren
Mandag 16. september