Luk

Peter Vindahl blev skudt i sænk i AZ-debut

| Æresdivisionen | 0 kommentarer

Infoboks

AZ Alkmaar - PSV Eindhoven 0-3
Æresdivisionen
14' 0-1 Olivier Boscagli
69' 0-2 Yorbe Vertessen
83' 0-3 Ritsu Doan

Peter Vindahl fik ikke den bedste debut i AZ Alkmaar-trøjen, da de lørdag aften tabte med 0-3 til PSV Eindhoven i Æresdivisionen.

AZ Alkmaar tørner torsdag sammen med Randers FC i Conference League, men inden rejsen går mod Kronjylland skulle hollænderne først i kamp mod PSV Eindhoven.

Her var der en dansker i fokus, da Peter Vindahl for første gang vogtede buret for AZ, siden han tog skiftet til hollandsk fodbold fra FC Nordsjælland.

Det blev dog ikke Vindahls store aften på hjemmebanen AFAS Stadion i Alkmaar, da han allerede var blevet passeret efter 14 minutter.

Den danske keeper var dog chanceløs, da PSV’s Olivier Boscagli tog chancen fra 25 meter, og det var noget af en raket, som blev sendt afsted. Det franske missil fløj nemlig direkte op i det ene hjørne, hvor Vindahl blot kunne se passiv til.

AZ Alkmaar var nu på jagt efter udligningen, men de manglede heldet foran mål, og så var det PSV, som kunne bringe sig på 2-0 i anden halvleg.

Efter 69 minutter lykkedes det nemlig Yorbe Vertessen at få nettet til at blafre bag Vindahl, som dog igen ikke kunne gøre det store ved forsøget, som kom fra en spids vinkel.

Danskeren havde et par redninger gennem opgøret, men han havde svære arbejdsbetingelser, da PSV fortsatte med at score flotte mål, og kort før tid endte Vindahl også med at blive passeret for tredje gang i sin debut.

Syv minutter før tid var det Ritsu Doan, som tog chancen fra distancen med et fremragende langskud og sendte bolden over i det lange hjørne, hvor en helt udstrakt Vindahl ikke kunne gøre noget.

Dermed endte Peter Vindahls debut i AZ Alkmaar-trøjen med et nederlag på 0-3 til PSV Eindhoven, inden de på torsdag tager kampen op med Randers i Conference League.


Af Raymund Nelausen
Onsdag 1. december
Tirsdag 30. november