Luk

Petry tilbudt ny aftale på Island: Overvejer DK

| Urvalsdeild | 3 kommentarer

Infoboks

Den tidligere FC Nordsjælland-spiller Lasse Petry har udløb med islandske Valur, og han overvejer en retur til Danmark, selvom han er blevet tilbudt en forlængelse.

Lasse Petry kan kalde sig islandsk mester med Valur, efter sæsonen blev afblæst for nyligt på grund af corona-pandemien, hvor der resterede fire runder.

Petry har kontraktudløb med Valur nu her, og han er blevet tilbudt en forlængelse. Han tøver dog lidt med at træffe en beslutning om fremtiden.

- Det er en svær situation. Der er nogle familiemæssige ting, der trækker, i forhold til at tage hjem til Danmark og nogle sportslige ting, som lokker ved at blive her, siger Lasse Petry til bold.dk.

- Jeg er blevet tilbudt forlængelse af klubben, og det går jeg og tænker lidt over. Jeg er sindssygt værdsat af klubben og mine holdkammerater, og de ligger nærmest på knæ alle sammen for, at jeg skal blive, siger Petry med et grin.

Petry overvejer dog kraftigt at vende tilbage til Danmark, så han kan komme tættere på familien i disse usikre corona-tider.

- At finde en klub i Danmark ville selvfølgelig være rigtig fint, men det er en underlig situation, også fordi klubberne er i fuld gang med deres sæson.

- Jeg føler i hvert fald, at jeg har vist mig sindssygt godt frem i denne sæson og spillet på et rigtig højt niveau, så der er mange ting at overveje, siger Lasse Petry.

I den bedste form i mange år
28-årige Petry, der har en fortid i FC Nordsjælland og Lyngby, har kronet en god sæson med en plads på årets hold på Island.

Han føler sig da også i vanvittigt god form.

- Sportsligt har det været tilfredsstillende. Vi har gjort det sindssygt godt som hold, og jeg har spillet stort set samtlige minutter og været en vigtig del af holdet.

- Jeg har jo været lidt uheldig med skader tidligere i karrieren, men nu er jeg fuldt tilbage og nyder at spille fodbold igen. Jeg er nok i den bedste fysiske og fodboldmæssige form, siden jeg var 21 år eller sådan noget.

- Det er sindssygt dejligt, og at kunne stå med en titel nu her er skønt, siger Lasse Petry.

Lasse Petry kom til Valur i februar 2019 og har siden spillet 46 kampe, hvor det også er blevet til otte mål og to oplæg.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober