Luk

Phil Jones er tilbage efter 20 måneder ude

| Carabao Cup | 9 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Premier League (30/10)
Oddset 2,85 3,65 2,35
bet365 2,80 3,60 2,37

Manchester Uniteds Phil Jones er i truppen til onsdag aftens Carabao Cup-opgør mod West Ham. Det er 20 måneder siden, at han sidst spillede.

Manchester United spiller onsdag aften igen mod West Ham – denne gang i Carabao Cuppen.

I truppen til kampen har klubben for første gang i 20 måneder engelske Phil Jones med, som har siddet ude med en knæskade i den lange periode.

29-årige Jones har været i United i nu ti sæsoner inden den nuværende, men den seneste blev altså udelukkende oplevet udenfor grønsværen med skaden.

Derfor er Jones' manager, Ole Gunnar Solskjær, også glad på spillerens vegne.

- Jeg er så glad for Phil. Han har gennemført to gange 90 minutter for U23'erne, spillet nogle minutter bag lukkede døre, og han har ingen problemer med knæet. Han har arbejdet virkelig hårdt, siger Solskjær til klubbens hjemmeside.

Jones har tidligere udtalt, at skadesperioden har været hård for ham mentalt, at han følte sig som en dårlig far og i tvivl om, hvad han skulle gøre.

Solskjær roser derfor også Jones' indstilling til sin genoptræning, der har været lang og hård, men ifølge manageren også professionel.

- Han er så flittig og professionel; ingen dikkedarer, ingen sociale medier, og jeg er gammeldags. Jeg kan godt lide sådan nogle spillere. Han fokuserer bare på én ting og får sit hoved rundt om udfordringerne, og han er tilbage.

- Han vil være i truppen. Det er en god dag for ham og for os, og det er noget, som han har fortjent, siger Solskjær om forsvarerens tilbagevenden.

Phil Jones kan få sine første officielle kampminutter i næsten to år klokken 20.45 onsdag aften.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober