LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Philip Billing har knoklet hårdt for spilletid

| Premier League | 0 kommentarer
Philip Billing: Det var en svær kamp, fordi Polen bare stillede sig ned og levede på kontra
Highlights: Danmarks U21-landshold har EM-matchbold efter uafgjort mod Polen
1-0 til Danmark: Billing sender Danmark i front efter flot opspil af Bruun Larsen
Philip Billing har knoklet hårdt for spilletid
Foto: Getty Images

Philip Billing har kæmpet hårdt for den spilletid, som han nu får i Huddersfield. Nu vil midtbanespilleren bare have holdets resultater med.

22-årige Philip Billing snusede til Premier League i sidste sæson, hvor det blev til otte startpladser for Huddersfield. I denne sæson har danskeren været fast mand.

Han har spillet fuld tid i samtlige otte kampe i den bedste engelske række indtil nu, og det glæder Billing, der har arbejdet hårdt for minutterne.

- Jeg har arbejdet hårdt i pre-season for at vise, at jeg har kvaliteterne til at spille. Det handler om at vise det hver uge, og det er jeg begyndt at gøre, så jeg skal bare fortsætte arbejdet, siger midtbanespilleren til bold.dk.

- I sidste sæson blev vi oppe i Premier League, hvilket var godt og der vænnede jeg mig til det. I denne sæson sagde jeg til mig selv, at jeg ville arbejde hårdt og få så meget spilletid som muligt. 

Lige så stor har successen dog ikke været for holdet. Huddersfield har kæmpet med at score mål og har endnu ikke vundet i Premier League i denne sæson.

- Jeg har fået godt med spilletid, men det er selvfølgelig frustrerende, når man ikke vinder kampe. 

- Vi skal score flere mål. Sådan er det lige nu, for jeg synes, vi spiller god fodbold. Havde vi spillet ad helvede til og ikke scoret mål, havde det været et problem. 

- I øjeblikket føler jeg, at vi spiller god fodbold, men vi kan ikke skabe chancer nok på den sidste tredjedel af banen. 

Philip Billing er i øjeblikket samlet med det danske U21-landshold, som i denne landskampstermin skal møde Polen og Færøerne i kvalifikationen til EM.

Kasper Ørkild / bold@bold.dk

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 27. maj
Søndag 26. maj