LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Phiri: Godt Brøndby-tilbud kom for sent

| Superligaen | 34 kommentarer
Phiri: Godt Brøndby-tilbud kom for sent
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 3,60 3,60 1,95
NordicBet 3,70 3,65 1,99
Oddset 3,90 3,75 1,90
Lebogang Phiri forlader Brøndby efter denne sæson og håber på at blive i Europa. Han forklarer, at Brøndby kom for sent med et tilbud, som var godt nok for ham.

Brøndby og Lebogang Phiri har længe været i forhandlinger om en ny kontrakt, men søndag meldte klubben ud, at parterne ikke er blevet enige, og Phiri forlader derfor Brøndby efter sæsonen.

Phiri og Brøndby har forhandlet længe, men midtbanespilleren forklarer, at Brøndbys eneste tilbud, som var attraktivt nok for ham, kom for sent i forløbet i forhold til hans overvejelser om fremtiden.

- Det er trist, at vi ikke kunne blive enige. Vi har forhandlet længe, og mange tror, at det kun handler om penge, men der er meget mere i det. 

- Det tilbud, der kunne friste mig som spiller, kom desværre så sent i forhandlingerne, og jeg havde allerede besluttet mig for, hvilket skridt jeg skulle tage. Var tilbuddet kommet noget før, havde jeg måske genovervejet situationen i forhold til mine ambitioner, målsætninger og drømme. Så der står vi nu.

Den sydafrikanske midtbanespiller sigter nu mod at komme til en større klub i Europa. 

- Jeg må se på, hvad mine muligheder er, og det vigtigste for mig er, at jeg kan tage det næste skridt i min udvikling, for der er ingen idé i at tage et skridt ned i forhold til, hvor jeg er nu, siger Phiri.

- Brøndby er en stor klub, som har opnået noget stort i denne sæson, og jeg mener, at mit næste skridt må være at tage til en større liga og bevise, at jeg har niveau til at være med.

- Jeg skal vise, at jeg er en af de Brøndby-spillere, som har niveau til at være med i større ligaer, som Riza Durmisi og Andrew Hjulsager har gjort det. Det er tid til, at jeg tager det næste skridt i mit liv. 

Lebogang Phiri har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til den amerikanske klub New York City FC, men han understreger, at det ikke længere er attraktivt for ham.

- Det var en god klub i USA, og det var en god mulighed, men min ambition er at blive i Europa, hvor jeg tror på, at jeg kan udvikle mig til en spiller, som kan opnå noget stort.

- Med mit talent, bør jeg blive i en liga, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og forsøge at nå et hvis niveau. Jeg vil også gerne hjælpe mit landshold, og derfor skal jeg blive i en stærk liga i Europa, siger Phiri.

22-årige Phiri fik debut for Brøndby i 2013 og nåede 119 Superliga-kampe for klubben.

mikkel@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Mikkel Nøhr

33 kommentarer

Flækkenbauer 21:34          
"- Brøndby er en stor klub, som har opnået noget stort i denne sæson"

Ja det er enormt stort for en klub af Brøndbys størrelse at slutte 22point bag ved deres ærkerivaler, som bliver mestre.
Dertil er det jo endnu større at tabe pokalen til selvsamme...

Er du nu noget stort at være næstbedst? Den var ikke gået for 10 år siden den der.
Schelden 21:36          
Men de har jo vundet på tribunen? Selvfølgelig er det stort. Størst faktisk.
bruger 139951 21:38          
Hvilket tab!
Glemmer aldrig målet mod Horsens...
Nobeltwist 21:39          
Flække er bare bitter.
Greenwall 21:39          
Pis og papir... Du holdte dine muligheder åbne og ventede på et bedre tilbud... Fair nok, men lad vær med at pakke den ind...
Lars91 21:42          
Man må også se på konteksen, ikke? Den havde ikke gået for 10 år siden nej, men det var fordi man vandt mesterskaber dengang. Det har man jo ikke gjort siden. Man har endda været tæt på at rykke ned.

Så ja, det ER stort at være Danmarks klart anden bedste hold efter sæsoner hvor hold som Midtjylland, Aab og endda Nordsjælland har været bedre hold med mere succes.
Lagoni 21:43          
Lidt underligt hvis han ikke har noget på hånden, for hvorfor er det så for sent? Så er kontrakten Brøndby tilbød jo ikke god nok til ham.
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar