LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Phiri, Holst og Austin forlader Brøndby

| Superligaen | 31 kommentarer
Phiri, Holst og Austin forlader Brøndby
Foto: Getty Images
Lebogang Phiri, Frederik Holst og Rodolph Austin forlader alle Brøndby ved kontraktudløb. Jan Kliment fortsætter heller ikke i klubben.

Når Brøndby i dag går på banen mod FC Nordsjælland, skal der siges farvel til en stribe spillere, der alle har kontraktudløb i næste måned.

Brøndby meddeler, at Lebogang Phiri, Frederik Holst og Rodolph Austin alle forlader klubben, selvom man især med Phiri har forsøgt at strække sig langt for at nå en aftale.

- Vi har forhandlet længe med Lebo, og vi synes, at vi har tilbudt ham en rigtig flot kontrakt, men han ønsker at prøve sig selv af i en ny liga, siger sportsdirektør Troels Bech til klubbens hjemmeside.

Frederik Holst mener Bech har godt af at komme til et nyt sted, hvor han kan etablere sig som fast mand.

- Han har en alder, hvor han for alvor skal til at gå fra talent til etableret spiller, og den mulighed vil han gerne jage et andet sted, siger Bech.

Også Jan Kliment, hvis lejeaftale udløber, forlader Brøndby.

Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin

31 kommentarer

Greenwall 15:07          
Så var den der... Farvel til alle 3 og god vind herfra... Phiri mistede jeg respekten for, men sådan er det jo engang imellem... De har alle 3 bidraget og nu skal vi have folk ind der er bedre...
delaneyforpresident 15:08          
Frederik Holst mener Bech har godt af at komme til et nyt sted, hvor han kan etablere sig som fast mand.
Hehe, det var da noget af en sviner at sende mod en tidligere arbejdsgiver. Jeg synes ellers, Bech har været ret så meget fast inventar i hos Brøndby denne sæson.

2 kommaer ville have hjulpet i teksten.
Kreo 15:08          
så holst mener at bech skal et andet sted hen? :D ærgeligt med phiri, havde gerne set ham blive, men hvis han ikke vil blive må han videre
Næsten neutral 15:11          
Øv
DanielLund1994 15:12          
Phiri bliver hård at sluge, men det må han selvom, når han er så grådig - alle andre kan sagtens erstattes..
fussballfussball 15:20          
Ærgerligt med phiri, men umuligt man kan miste respekten for ham, specielt med tanke på hans mål mod Horsens og vi sikrede en plads i superligaen..
Glæder mig til at se ham tilbage i Brøndby om et par år
MicSamp 15:21          
Der er ingen af dem der er et tab hvis Brøndby vil konkurrere seriøst med FCK... så skal der 2-3 meget stærkere spillere til end dem de lige har sagt farvel til...
Tirsdag 23. april
Mandag 22. april