Luk

Pieros Sotiriou: Vi skulle have scoret flere

| Europa League | 9 kommentarer

Pieros Sotiriou mener, at FCK skulle have scoret flere mål i torsdagens Europa League-sejr på 1-0 over FC Lugano.

FCK vandt torsdag aften med en ganske kontrolleret indsats over schweiziske FC Lugano, men sejren skulle have været større end 1-0.

Det mener FCK-angriberen Pieros Sotiriou, der kunne se sin angrebskollega Michael Santos heade det afgørende mål i kassen kort efter pausen.

- Vi skulle have scoret nogle flere mål i første halvleg, for der havde vi chancerne til både 2- og 3-0. 

- Men jeg synes, vi spillede godt, og det lader også til, at Ståle var ganske godt tilfreds med dagens indsats – og jeg synes også, at det er en helt fortjent sejr, vi hiver i land, siger den cypriotiske angriber til FCK's hjemmeside.

26-årige Sotiriou har nettet fire gange i 13 kampe igennem denne sæson.

Oplev F.C. København på hjemmebane i Telia Parken. Se kampprogrammet og mulighederne her!


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

bruger 107329 08:18          
Det havde vi også gjort Pieros... hvis du havde været på bænken!
MartinHerold 08:23          
Pjat. Ståle er dygtig. Hvis Pieros starter er han den bedste angriber.
HerbalAttraction 08:58          
Er slet ikke i nærheden af at kunne kalde mig FCK fan, men. hvis FCK skal slå igennem i Europa og vinde den danske liga, så er Pieros nødt til at ryge på bænken som minimum. Den mand gør ikke meget rigtigt og han har simpelthen ikke niveauet til FCK. Jeg havde aldrig troet jeg skulle sige det men Bendtner er et langt bedre valg end ham. Han er mere dominerende og en target mand uden lige. Når FCK spiller uden en stor og stærk angriber så er de desværre middelmådige.
Bløde babser 09:01          
Harbal,

Men grunden til FCK bruger Pieros så meget lige nu, er jo netop som du siger de har brug for en stor fysisk angriber.
Her er Pieros vel nummer fire i køen. Desværre er de tre første ikke til rådighed lige nu.
Om kort tid er både N´Doye og Bendtner det forhåbentlig igen og så er det formentlig begrænset med spilletid til Pieros.

Jeg undrer mig over hvor mange indlæg jeg støder på med denne kritik af at Pieros spiller kampe lige nu. Har folk slet ikke forstået skadessituationen i FCK´s angreb. Det jo i mangel på alternativer.
UndisputedEra 09:26          
Det må snart være tid til at Pieros leger Ronaldo cosplay i en anden klub. Det er meget tæt på at spille 10 mod 11 når han er på banen.
proege 12:56          
Ja han brændte igår, men han knoklede for holdet :)
Dr187slagter 13:41          
Jeg er med på at Pieros generelt har været, og stadig er på mange parametre, en skuffelse i FCK, men han spillede en overordnet set bund solid kamp igår. Ret skal være ret; hvis man aldrig er bedre end sin sidste kamp, må det også være sandt den anden vej. Kan være han (fuldt berettiget) skal stå for skud igen efter kampen på søndag, men igår leverede han sgu.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober