LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Pierre-Emile Højbjerg hædret i Southampton

| Premier League | 13 kommentarer
Pierre-Emile Højbjerg hædret i Southampton
Foto: Getty Images

Infoboks

Southampton - Crystal Palace
Premier League (30/01)
bet365 2,30 3,25 3,10
NordicBet 2,40 3,40 3,20
Oddset 2,35 3,30 3,10
YouBet 2,35 3,30 3,20

Se Chelsea - Tottenham

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Pierre-Emile Højbjerg modtog mandag en pris i Southampton for at have gennemgået en stærk udvikling i løbet af sæsonen.

Pierre-Emile Højbjerg blev mandag hædret, da Southampton holdt intern prisuddeling. Danskeren fik således en pris, der blev uddelt af ejer Katharina Liebherr.

Prisen var en ny en af slagsen i Southampton. Den skal fremover gives til en spiller, som har udvist bemærkelsesværdige fremskridt og har haft en stor påvirkning på sæsonen.

Pierre-Emile Højbjerg startede sæsonen på bænken og tribunen, men efterhånden som sæsonen skred frem, fik han en større og større rolle.

Midtbanespilleren har i den sidste halvdel af sæsonen været fast mand, og det har han altså gjort så godt, at han fortjente en pris.

Målmand Alex McCarthy blev kåret som årets spiller i Southampton.

Se Chelsea - Tottenham Stream live på Eurosport Player 
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

13 kommentarer

Tropico 08:52          
Rigtig flot pris. PEH har været inde i en rigtig, rigtig stærk udvikling i sin sæson hos Southampton. Jeg er dog stadig ikke sikker på, at PL er for ham. Hans spil vil blomstre langt mere i Tyskland, hvor han også får lidt mere plads fremfor at forsvare 70% af tiden. Drømmen ville dog stadig være, at Pep hev ham ind igen. Ingen kan udvikle en spillers klogskab som ham, og jeg er af den overbevisning, at han ville kunne få rigtigt mange minutter for City. Han er ung, stærk og har samtlige aspekter i sit spil, som Pep ønsker; stærk på bolden, klog og et godt genpres. Med Toure på vej væk, står de jo egentligt og mangler en ung spiller til fremtiden. Delph bruges på venstreback, og han er alt for ringe inde centralt, så der er jo i princippet kun Silva, De Brunye, Fernandinho og Gündogan til midten. Vil City vinde CL, skal de også spare noget mere hos de bedste spillere.
Cfever 09:05          
Kan godt lide din tanke Tropico, men det er måååske lidt ønsketænkning med den rød/hvide klaphat på. Jeg tror PEH bliver i Soton, hvor der er rigtig fine muligheder for at udvikle sig også. Fansene elsker ham og det er fedt han har bidt sig fast som starter. Tillykke PEH!
+128477 10:50          
Han skal blive i Southampton, hvor han, på baggrund af netop afsluttet god sæson, kan forvente at indgå i planerne for Southampton midtbane i næste sæson. Et skifte til City, vil være et alt for stort skridt, og højst sandsynligt resultere i en eller to sæsoner på andetholdet og på bænken.
Nu må vi håbe, at Hareide er kommet til fornuft og tager en samtale med Højbjerg om, hvordan han bør agere på landsholdet og ved VM.
Azza 11:51          
Højbjerg til City, hahaha, danskere må være verdensmestre i at overvurdere spillere af dansk blod.
MesutCazorla 12:04          
Højbjerg til City, hahaha, danskere må være verdensmestre i at overvurdere spillere af dansk blod.

Hvis du lige lægger sarkasmen væk igen, og læser, hvad der bliver skrevet, så står der jo ganske klart, at det er et drømmescenarie - og derudover synes jeg også, at man mellem linjerne kan læse, at det ville være til en rolle som squad player, om end han nok stadig ville få en del spilletid. Givet det faktum, at Højbjerg og Guardiola tidligere har arbejdet sammen, at førstnævnte har fået sit gennembrud i England samt, at City har en midtbaneplads åben i truppen efter afskeden med Touré, så er det vel ikke dybt absurd, lige at tænke tanken et øjeblik, men som skrevet, er det jo blot et drømmescenarie.
Cfever 12:44          
Højbjerg til City, hahaha, danskere må være verdensmestre i at overvurdere spillere af dansk blod.
Du ville nok være en odds-on favorit til dummeste bruger her på bold. Der står "drømmen" selvfølgelig må man have lov til at drømme på et fodboldforum din sørgelige jantelovsrytter.
Spectres 13:28          
Azza.
Det var sku dumt skrevet ,var? Den faldt lidt til jorden igen.

Men hvor det flot af PEH, der var flere der mente at han ikke kunne klare den, fordi han var skidt kørende i et stykke tid. Men godt kæmpet tilbage PEH.
Torsdag 24. januar
Onsdag 23. januar