LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Pierre Kanstrup skuffet over AGF-nøleri

| AGF | 30 kommentarer
Venstre afviser finansieringsforslag for nyt stadion i Aarhus - AGF-direktør reagerer roligt
Venstre i Aarhus ombestemmer sig: Vil ikke flytte væddeløbsbane for at finansiere nyt stadion
'Tror det kan blive rigtig godt' - men Kenneth Emil erindrer personligt mareridt mod Mortensen
Det her får AGF: Se Patrick Mortensen bombe løs for Lyngby
Anja Pil Overby med lækker assist til Morten Østergaard på venstre fløj - kendisser fik 1-1 mod AGF's 1996-legender
Pierre Kanstrup skuffet over AGF-nøleri
Foto: Getty Images
Pierre Kanstrup havde regnet med at spille for AGF i lang tid, men den fremtid er usikker, erkender den 29-årige centerforsvarer, som har kontraktudløb til sommer.

AGF's tilgang af Frederik Tingager på en fri transfer fra Braunschwig presser Pierre Kanstrups position på holdet, og det kan betyde farvel til sommer, siger spilleren til stiften.dk.

- Jeg har ikke hørt noget, og da vi har rundet 1. januar, giver det vel en ok indikation på, hvad det er, klubben vil. Det har jeg så taget til efterretning, siger Kanstrup, som er skuffet over, at der ikke er kommet et kontraktudspil fra sportschef Peter Christiansen.

- Jeg kunne godt have tænkt mig, at de i det mindste bare havde meldt ud, hvad det er, de vil. Jeg ved godt, at det er nemt at lægge to og to sammen, for når jeg ikke har hørt noget, må det være fordi, de ikke vil forlænge kontrakten.

- Men af ren respekt kunne de jo sagtens have sagt "vi har lyst til at gå en anden vej". Jeg ved jo reelt ikke, om det er sådan, men det må jeg antage, siger Kanstrup til stiften.dk.

Kanstrup, der kom til AGF fra SønderjyskE i 2017, er ikke det eneste hængeparti i AGF's centrale forsvar.

Også Jesper Juelsgård og svenske Niklas Backman har kontraktudløb til sommer. Ifølge Stiften har der foreløbig kun været dialog om en forlængelse af Backmans kontrakt.

Sportschef Peter Christiansen kan ikke oplyse, hvornår han eventuelt vil tage fat i spørgsmålet om, hvorvidt Kanstrups kontrakt skal forlænges. Indtil da er Kanstrup fri til at forhandle med andre klubber.
  Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
  Advertisement Advertisement

  Af Thor Carlskov

  30 kommentarer

  Frank Kunta 17:03          
  kom til OB
  Snigskytten 17:05          
  Har vi nogen ungdomsspillere på vej ?? Forlænger Backman er de vel kun 2 til de pladser, hvis resten ikk får forlænget.
  AGFiChl 17:07          
  Klap. David Nielsen har lige meldt ud offentligt for et par dage siden, at han vil have sultne spillere og at der skal kæmpes for startplads og at man skal være utilfreds med at blive bænket. At du melder ud allerede nu at det er synd for dig hjælper sgu ikke din sag. Du har været pisse god, men du har virket lidt slatten på det sidste. Kæmp nu for fanden i stedet for hvis du vil være en del af holdet (Dermed ikke sagt du ikke har gjort det i en anden periode på holdet - men tilbage til det, tak)
  80Aarhus00 17:10          
  De virker som lidt dårlig mandskabsbehandling. Især når der er tale om anføren. Som han selv siger, så bør det kun være fair at melde noget ud. Uanset om de så agter at satse på ham eller ej.
  Hvis han ikke er alt for dyr, så mener jeg, at man bør gå efter en forlængelse. Han er ikke nogen stjerne i AGF, men han vil klubben og det er langt fra sikkert, at man kan finde noget, som nødvendigvis er bedre. For kontinuiteten bør en forlængelse være at foretrække.
  saltsyre 17:14          
  Jeg ser også gerne en forlængelse og så ud med juelsgård.
  Han skal dog på ingen måde dele sin utilfredshed med offentligheden.
  delaneyforpresident 17:15          
  Videre med Kanstrup. Fair nok, at han er skuffet. Men hvad ligner det, at anføreren går ud og ytrer den slags. Han skulle være firmaets mand, men dette er da på ingen måde noget, der gavner holdmoralen.

  Samme med Spelmann, der i flere indslags giver udtryk for sin utilfredshed. Det hører altså ingen steder hjemme.

  Prøv med "ingen kommentarer" og så tage det internt.
  Sydmanden 17:24          
  "Jeg har ikke hørt noget" det kunne jo også være dig der gik til klubben og spurgte om deres planer med dig, inden du går til pressen.
  Fredag 22. marts