Luk

Pierre L. efter debut: Vi kæmper for hinanden

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

AC Horsens - HB Køge 0-2
NordicBet Liga
60' 0-1 Pierre Larsen
86' 0-2 Marius Elvius

Pierre Larsen fik fredag aften sin debut for HB Køge i 2-0-sejren over AC Horsens, og den nye mand var tilfreds med opgøret, da HB Køge-spillerne kæmpede for hinanden.

2-0 mod AC Horsens og tre point. Det er status for det nye projekt i HB Køge, som indledte den nye sæson i Nordic Bet-ligaen med en vigtig sejr over 3F Superliga-nedrykkerne fredag aften.

Pierre Larsen er ny mand på Daniel Aggers mandskab, og han leverede en flot indsats mod Horsens, hvor han desuden scorede et mål. Opgøret startede dog ikke som ventet for Køge-mandskabet, da de måske var ramt af lidt nervøsitet.

Det fortæller han til HB Køges hjemmeside.

- Jeg synes, at første halvleg bliver lidt frem og tilbage. Vi er meget stressede på kuglen – jeg ved ikke om, det er nogle nerver, vi har. I anden halvleg er det stadig lidt det samme, men forskellen bliver, at når vi får chancerne, så scorer vi, og så synes jeg ikke, at de rigtigt får nogle chancer. 

- I pausen snakker vi om, at vi skal være mere rolige på bolden og turde spille den, da vi har masser af plads til at spille den rundt og ikke skal være så stressede. Jeg synes egentlig, at vi i perioder spiller okay derefter, udtaler Pierre Larsen.

Den nye HB Køge-spiller fortæller også, at der er en god stemning på holdet, og derfor kæmper de ekstra meget for hinanden, når bolden ruller over græstæppet.

- Vi er en god gruppe, der fungerer godt sammen. Vi har en god stemning på holdet, i truppen, og det gør bare, at man vil løbe den ekstra meter – hvilket jeg også synes, at vi viser i dag. Vi kæmper for hinanden og hjælper hinanden. Det er med til at gøre, at vi vinder i sidste ende i dag.

HB Køge næste opgør er den 1. august, når de på hjemmebane tager imod Hvidovre IF.


Af Raymund Nelausen
Fredag 24. september