Luk

Pierre L: Klubbens ambitioner tiltaler mig

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
Pierre L: Klubbens ambitioner tiltaler mig
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

Fremad Amager - Hvidovre IF
NordicBet Liga (25/10)
NordicBet 2,22 3,60 2,95
Oddset 2,30 3,50 2,95

Ambitionerne i Fremad Amager tiltaler Pierre Larsen, der er ny mand i klubben. Han håber at spille en vigtig rolle og at fortsætte sin udvikling.

Pierre Larsen har skiftet FC Helsingør ud med Fremad Amager. Den 24-årige offensivspiller glæder sig til en ny udfordring.

Ambitionerne i Fremad Amager er en af de ting ved klubben, der tiltaler ham.

- Det er meget spændende. Det tiltaler mig meget, at der er ambitioner og at der bliver satset lidt, siger han til bold.dk.

- Det kan tage tid at komme i Superligaen og det hele er meget nyt, men jeg er tålmodig. Jeg kommer ud til nogle mennesker, som jeg kender rimelig godt. Jeg har vægtet spilletid rigtig højt.

Den tidligere Helsingør- og Viborg-spiller tror på, at han får en væsentlig rolle i Fremad Amager, hvor det vigtigste for ham er spilletid og at han kan fortsætte sin udvikling.

- Jeg går ud fra, at jeg får en ret vigtig rolle. Udsigten til spilletid i Helsingør var måske lidt begrænset og jeg startede ude i sæsonens første kamp, som var mod netop Fremad Amager.

- Jeg skal ud og spille og fortsætte min gode udvikling fra Viborg. Jeg skal have en masse minutter i benene og har også en alder, hvor jeg skal spille. Det har været meget vigtigt for mig, slutter han.

Pierre Larsen skal spille i trøje nummer 7 i Fremad Amager.

bold@bold.dk


Af Nanna Møller Karlsen

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Tirsdag 22. oktober
Mandag 21. oktober