Luk

Pierre Larsen: Har taget tid at falde til

| NordicBet Liga | 1 kommentar
Pierre Larsen: Har taget tid at falde til
Foto: Rasmus Lykke, Lokalupdate.dk

Infoboks

Viborg FF - Fremad Amager
NordicBet Liga (18/10)
bet365 1,53 3,80 6,50
NordicBet 1,58 4,15 5,15
Oddset 1,58 4,00 5,60

Pierre Larsen ærgrer sig over ikke at have været mere kampafgørende for Fremad Amager, men medgiver, at det har taget tid at falde til.

Pierre Larsen skiftede i sommer fra FC Helsingør til Fremad Amager, og selvom den 24-årige offensivspiller er fast mand, har det knebet med mål og assists.

Blot et enkelt mål er det blevet til i 16 kampe for Pierre Larsen, og han medgiver, at det har taget lidt tid at falde til.

- Jeg har ikke lavet de mål og oplæg, som jeg selv havde forventet inden mit skifte. Jeg havde regnet med at være mere kampafgørende, end hvad jeg har været, siger Pierre Larsen til bold.dk og uddyber:

- Det har været lidt svært at falde til, tror jeg. Der har været så mange nye spillere, og der har været lidt udfordringer med sproget, fordi vi har så mange nationaliteter.

- Det har været helt nyt for mig, og så er det jo også min tredje klub i år, og jeg har nok ikke været så hurtig til at omstille mig.

Fremad Amager har hyret Azrudin Valentic som ny cheftræner, og han bliver dermed Pierre Larsens fjerde træner i år.

- Jeg har været i Viborg, Helsingør og nu Fremad Amager, hvor jeg skal have min fjerde træner i år. Jeg har skulle lære trænernes spillestil, og det kan bare godt tage tid. Det gjorde det ikke i Viborg, men det ser ud til at tage lidt længere tid i Fremad Amager.

- Sådan er det nogle gange, men det skal jo ikke være en undskyldning for, at jeg ikke har lavet de mål, jeg gerne ville. Jeg forventer da helt sikkert, at jeg kommer til at lave mål og oplæg i nærmeste fremtid, fastslår Larsen.

Pierre Larsens kontrakt løber to et halvt år endnu.

sara@bold.dk


Af Sara Margren

1 kommentar

hasabi 11:28          
Overvurderet spiller, hvert gang han kommer at sidde på bænken skifter han.
Tirsdag 15. oktober