Luk

Piften af Griezmann: En morbid situation

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Atletico Madrid - FC Porto 0-0
Champions League gruppe B
90' 0-0 Chancel Mbemba

Diego Simeone siger efter onsdagens Champions League-opgør, at fans og medier gør et for stort nummer ud af, at Antoine Griezmann er tilbage i klubben.

Atletico Madrid indledte onsdag deres Champions League-gruppespil på hjemmebane mod Porto.

Kampen sluttede noget skuffende for hjemmeholdet med 0-0, men efterfølgende er det ikke det eneste negative fokus, der er for Atletico og deres træner Diego Simeone.

Undervejs fik Antoine Griezmann nemlig sine første minutter på Wanda Metropolitano efter sin tilbagevenden, da han blev skiftet ind i anden halvleg, men det var ikke til udelukkende fornøjelse for alle fans. Der blev nemlig også buhet en hel del af den tilbagevendte franskmand.

Simeone prøver efter kampen at tale det ned, for han mener, at det bliver kørt for meget op.

- De (medierne) gør en morbid situation og stor ting ud af det. Vi håber, at han bliver bedre og kan svare de folk, der kritiserer ham, tilbage. Han har en udfordring fremadrettet og konsekvenser, for hvad der skete i fortiden, udtaler Simeone ifølge Football Espana.

Simeone mener yderlige efter kampen, at holdet fortsat skal forbedre sig og finde kontinuitet i spillet, før at holdets potentiale kan blive forløst.

- Vi må fortsætte med at forbedre os. Holdet har forbedring foran sig, og det vil vi sigte efter. Søge efter at finde kontinuitet på holdet i kampene i så mange minutter som muligt.

Atletico skal næste gang op imod AC Milan den 28. september i Champions League.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 16. oktober