Luk

Pioli bekræfter: Zlatan glipper Liverpool-møde

| International | 6 kommentarer

Infoboks

FC Porto - Liverpool
Champions League gruppe B (28/09)
Oddset 4,60 3,85 1,75
bet365 4,33 4,00 1,72

Zlatan Ibrahimovic har fået betændelse i senen omkring knæet, og han kommer derfor ikke i kamp på udebane mod Liverpool onsdag. 

Zlatan Ibrahimovic vendte søndag tilbage for AC Milan efter en knæskade, der ramte ham i slutningen af seneste sæson og kostede ham EM-slutrunden. 

I hans comeback viste han sædvanlig målnæse og scorede i 2-0-sejren over Lazio, hvorfor han skulle være klar til storkampen mod Liverpool onsdag aften på Anfield. 

Sådan kommer det desværre ikke til at gå, for den svenske angriber har fået betændelse i senen omkring knæet, der volder ham smerter. Derfor er han ikke med i onsdagens brag, bekræfter AC Milan-træner Stefano Pioli på onsdagens pressemøde. 

- Først og fremmest så ville Zlatan have startet kampen, men betændelse i senen kan forekomme efter fire måneder uden at have spillet. 

- Vi håbede, at han kunne spille og han prøvede, men var i smerter. Det giver ingen mening at løbe den risiko, når vi har mange andre kampe udover den i morgen. 

- Jeg tænker på Milan med Zlatan, for det er det, vi ønsker. Men vi har mange brugbare løsninger. De her pludselige afbud er en del af fodbold, så vi er velforberedte. 

- Jeg vælger enten Ante (Rebic, red.) eller (Olivier, red.) Giroud i stedet, så vi er godt dækket ind. Jeg er ked af det på Zlatans vegne, men vi vil se ham i aktion snart igen, siger Stefano Pioli. 

Der er kampstart klokken 21 onsdag aften på Anfield. 


Af Andreas Roesen

6 kommentarer

mmahen1962@hotmail.com 15:36          
zlatans tid er vist snart over. en skam. havde ellers glædet mig til at se ham på anfield. en af de få storkampe tilbage i hans karriere.
Bluebold 15:39          
Hans tid er vel ´snart´ ovre som topspiller, men der kan nu sagtens være mange flere gode aktioner tilbage i ham.
TheHitch80 15:52          
Tiden er ved at indhente den gode gamle Zlatan, men dælen hvor har han givet fodboden meget.
Sidste år var han også en hel del skadet, og med alderen og skadesfrekvensen in mente, så nærmer et stop seg med hastige skridt.
Clacsi 16:30          
Mon ikke at han blot faker en skade så muligheden for at blive pakket fuldstændig sammen af VVD ikke eksisterer!
Wise1964 16:52          
Det kan godt blive en rigtig grim kamp for AC Milan - finder LFC tempoet kan den kamp ende som en massakre
Milanistar 17:43          
Milan praktiserer nu selv et rimeligt højt tempo. Jeg kan i hvert fald blive forpustet af at se deres kampe. Liverpool er favoritter, men jeg tror ikke de vinder medmindre de rammer topniveau, for Milan er godt kørende for tiden.

Zlatan kommer ikke til at spille mere end 1/2 af kampene i denne sæson. Håber han dropper landsholdet og måske tager et træningspas færre end de øvrige spillere, så han kan gøre sig gældende i de fleste kampe. Heldigvis er Giroud en fuldgod erstatning.
Søndag 26. september