Luk

Pioli før Liverpool: Skal være bedre uden bold

| Champions League | 2 kommentarer

Infoboks

AC Milan - Spezia
Serie A (17/01)
Oddset 1,30 5,60 9,00
bet365 1,30 5,75 9,00

AC Milans cheftræner Stefano Pioli mener, at hans hold har gode muligheder i tirsdagens kamp mod Liverpool, hvis holdet tager ved lære fra første kamp og finder bedre områder uden bolden.

Der er meget på spil for hjemmeholdet, når AC Milan tirsdag aften tager imod Liverpool i den sidste gruppekamp i Champions Leagues Gruppe B.

Vinder milaneserne, er de nemlig sikret yderligere europæisk fodbold, og hvis Atletico samtidig slår FC Porto, er italienerne sikret avancement i Champions League.

Liverpool vandt de to holds første møde i gruppespillet med 3-2 på Anfield, men AC Milans cheftræner, Stefano Pioli, mener, at hans hold har gode muligheder for at sikre sig en sejr.

- I den omvendte kamp blev sat under et tungt pres, og vi bevægede os ikke godt nok uden bolden. Det aspekt skal forbedres i morgen. Vi har et bedre kendskab til de områder, der åbner sig på banen. Hvis vi kommer ud af deres første pres, kan der åbne sig farlige områder for os, fortalte Pioli på et pressemøde.

Pioli anerkender fuldt ud Liverpools styrke, men mener, at italienerne kan true gruppens førerhold.

- Vi skal op imod et hold, der har været et af de bedste i verden i flere år nu, fortalte Pioli og fortsatte:

- Vi er overbevist om, at vi er et stærkt hold, og at de er et virkelig stærkt hold. Vi vil teste os selv mod de bedste og opnå det bedst mulige resultat. Sejren skal tilkæmpes gennem offervilje, beslutsomhed, motivation og en klart defineret taktik.

Kampen spilles på San Siro klokken 21.00 Tirsdag aften. Liverpool er sikret avancement på gruppens førsteplads.


 


 


Af Peder Carlsen
Mandag 17. januar