Luk

Pione Sisto er igen vraget af Celta-træner

| La Liga | 9 kommentarer

Infoboks

Alaves - Celta Vigo
La Liga (20/10)
bet365 3,10 2,90 2,50
NordicBet 2,95 3,00 2,65
Oddset 2,95 3,05 2,60

Pione Sisto er igen ikke en del af Celta Vigo-truppen, denne gang til kampen mod Athletic Club i La Liga.

Pione Sisto er for anden kamp i træk vraget i Celta Vigo-truppen.

Denne gang er det til opgøret mod Athletic Club søndag, hvor danskeren ikke er en del af truppen, og han er heller ikke skadet, oplyser klubben på sin hjemmeside.

24-årige Sisto var vraget i august, mens der spekulationer omkring hans fremtid, men fik så tre korte indhop i La Liga, da det stod klart, at han blev i Celta.

Men mod Eibar senest og nu søndag mod Athletic er Sisto altså henvist til tribunen.

Celta Vigo har fået en skidt start på sæsonen og ligger lige over nedrykningsstregen med seks point i syv kampe.


Af Sara Margren

9 kommentarer

Sillefar 08:30          
FCK til vinter
Skytte 09:00          
Tja...er bare ikke sikker på at budgettet er til det, medmindre vi snakker en leje aftale på 6-18mdr med option...problemet er vel også at han så skulle være erstatningen for Fischer, men det ligner overhovedet ikke at Fischer bliver et salgsobjekt til Vinter eller sommer med det hakkende spil han levere pt. - tænker mere at det bliver en retur til FCM
Rasbak 09:15          
Jeg har svært ved at finde ud af hvad Pione Sisto vil opnå.

Han er i en klub hvor han har gjort sig upopulær, blandt andet fordi han selv har eksperimenteret med nogle alternative kostplaner, som klubbens sundhedsstab ikke bifaldt.
Der var nok i virkeligheden ikke tale om ekstreme kure, men skaden var allerede sket da medierne fik historien, og bandt det op mod hans tydelige formnedgang.

Da Sisto fik adskillige gode muligheder for at skifte klub i sommerens transfervindue, virkede det som den rigtige mulighed for at kunne genstarte karrieren. Flere tilbud havde angiveligt en lønpakke der var en del større end den han hæver i Celta.
Men Sisto var stædig. Han ville blive i Celta Vigo, selvom ledelsen var tydeligt irriteret over ikke at kunne afskibe Sisto til en af de klubber der tilbød en stor transfersum.

Nu ligger Sisto som han har redt synes jeg. Der er hentet mange nye spillere ind, og Sisto´s rolle bliver sekundær som indskifter efter 80 minutter - hvis han overhovedet bliver udtaget til truppen.

En spiller bliver hurtigt glemt når han i flere sæsoner ikke lever op til sit bedste eller spiller i en klub hvor der mangler gensidig tillid, så for mig er historen om Pione Sisto fortsat et stort mysterie.
Pimp-C 09:40          
Sisto kan blive guldværd for FCK.. kan operere på højresiden! På venstresiden har Fischer brug for konkurrence, det vil være sund for ham. Han har længe siddet fast på den position og derfor har hans spil har været hakkende! En Sisto vil være med til at løfte spillet både på venstre og højre side for FCK!
CopenhagenNoice 09:42          
Det giver vel ikke rigtig mening at nævne budget og i samme sætning nævne at FCK ikke er mulighed, for så bagefter at sige det er mere sandsynligt med FCM?
Han skal være velkommen på Østerbro på en lejeaftale..om ikke andet, så for at vække Fischer
Britz 09:44          
Han afventer vel bare, at træneren får sparket, så han kan konkurrere på lige fod med de andre når den næste træner kommer ind.
Bobby Axelrod 10:25          
Jeg syntes det er meget tydelig at Sisto er udfordret på det mentale plan, så hvorfor skulle FCK tage den risiko?
FCK har lige spenderet knap 30 mio. på Biel. Måske skulle man have ham igang, inden man smider et tilsvarende beløb efter en Sisto der er på sin karrieres lavpunkt.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober