LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Pione Sisto sikrede vigtig sejr til Celta Vigo

| La Liga | 16 kommentarer
Highlights: Sisto sikrede sejren for Celta Vigo
Highlights: Villarreal trak det længste stik mod Levante
Highlights: Overlegne Barcelona udraderer Celta med 5-0
Barcelona bomber løs! 4-0 efter 30 min
Messi tryller igen: To mål på to minutter
Pione Sisto sikrede vigtig sejr til Celta Vigo
Foto: Getty Images
Pione Sisto blev matchvinder for Celta Vigo, der hentede en smal 1-0-sejr ude over Levante i La Liga.

Celta Vigo med Pione Sisto og Daniel Wass med fra start var søndag eftermiddag en tur forbi formsvage Levante i La Liga.

Hjemmeholdet var uden sejr i seks kampe og lå inden dagens kamp lige over nedrykningsstregen, mens Celta Vigo omvendt kunne tage et godt skridt væk fra bundstriden med en sejr.

Levante fik opgørets første store mulighed efter bare et par minutter, men Emmanuel Boatengs hovedstød blev viftet væk af Celta-keeper Ruben Blanco.

Ellers bød første halvleg ikke på de helt store chancer - ikke før Pione Sisto stemplede ind efter 37 minutter. Danskeren havde ikke gjort meget væsen af sig inden da, men efter et godt forarbejde med Iago Aspas spillede Sisto sig fri og sparkede bolden køligt i nettet til 1-0 til Celta Vigo.

Målet var Pione Sistos andet i 2018 - for lidt over en uge siden scorede han mod Barcelona i Copa del Rey. I La Liga er det hans tredje sæsontræffer.

1-0 til Celta Vigo var stillingen ved pausen, men i anden halvleg tog Levante for alvor fat, mens Celta omvendt havde mere end svært ved at spille sig frem til noget som helst.

Emmanuel Boateng var tæt på udligningen efter en time, mens Jose Morales fik halvlegens bedste tilbud 10 minutter senere, men afslutningen gik snert forbi stolpen.

Celta Vigo var i perioder på hælene, og Levante fik trykket godt på. Daniel Wass blev pillet ud efter 72 minutter, og Pione Sisto fulgte trop otte minutter senere.

Boateng fortsatte ufortrødent med at gøre tilnærmelser mod Celta-målet, men en blanding af skarphed og marginaler manglede - muligheder var der ellers nok af.

Celta Vigo kørte 1-0-sejren i land og tog et vigtigt skridt væk fra bunden i La Liga.

Se Premier League og meget mere fodbold Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Sara Margren

16 kommentarer

Fodboldtilskuer00 13:54          
Så efter 32. minut, hvordan spillede Celta? Kunne forstå fra kommentatoren at de ikke rigtige spillede godt, store chancer til Levante i slutningen af kampen.
Nemt91 13:54          
Selvom Sisto blev matchvinder var han en af celtas dårligste. Elendig indsats fra hans side af, måske lidt mærket psykisk af den assist han lavede til Barca målet forleden.
Levante var selv skyld i at de ikke fik point i den kamp, ihvertfald 3 - 100% chancer.
Minimum et klokkeklart straffespark som Levante blev snydt for, det giver åbenbart ikke straffespark i Spanien når spillerens venstreben bliver sparket ned bagfra inde i feltet.
Bosse1983 13:56          
Nej, det skal være højre.
MesutCazorla 13:57          
Jeg er oprigtigt imponeret over, hvordan det lykkedes Levante ikke at score, med de chancer de havde. Celta havde bogstaveligt talt ikke et eneste skud på mål i 2. halvleg, og kom vel kun fysisk ud til halvlegen, så det var egentlig bare spil til ét mål.
FrækFyr17 13:58          
Elendig er så meget sagt. Pione Sisto havde dog atypiske udfald.

Levante dominerede efter pausen og kunne have scoret et par stykker. Boateng får mareridt om de afbrændere i nat.
haraltidret 14:25          
Det var generelt en præstation under middel af hele Celta holdet inklusive Sisto. Men man falder aldrig helt igennem på bedømmelsen når man bliver matchvinder for sit hold. Og som skrevet i artiklen var det en vigtig sejr for Celta Vigo. De holder fast i det brede midterfelt i LaLiga og får bundstriden på betryggende afstand.
Don Nik 14:34          
Sisto spillede elendigt?? Det forstår jeg slet slet intet af. For mig var han helt klart Celtas bedste spiller sammen med Lobotka. Han var den eneste der skabte noget og viste lidt farlighed. Ja han havde lidt boldtab i starten af kampen, men han kæmpede sig stærkt tilbage med stor arbejdsindsats og bolderobringer. Udover Sistos mål var det eller en virkelig kedelig kamp
Tirsdag 22. januar
Mandag 21. januar