LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Pione Sisto vraget for anden uge i træk

| La Liga | 18 kommentarer
Pione Sisto vraget for anden uge i træk
Foto: Getty Images

Infoboks

Celta Vigo - Girona
La Liga (20/04)
bet365 2,00 3,75 3,50
NordicBet 2,00 3,80 3,50
Oddset 1,97 3,75 3,50
Pione Sisto er ikke udtaget til Celta Vigos kamp mod Real Madrid, og det er angiveligt, fordi han ganske enkelt ikke har gjort sig fortjent til en plads på holdet.

Celta Vigo-træner Antonio Mohamed har for anden uge i træk valgt at se bort fra Pione Sisto til en kamp, og ifølge lokalmediet Faro de Vigo, så er det ikke af skadesmæssige årsager.

Det er ganske enkelt, fordi cheftræneren ikke mener, at Sisto har gjort sig fortjent til en plads i truppen til søndagens kamp mod Real Madrid.

Den danske landsholdsspiller startede sæsonen godt, men i de seneste optrædener har det altså ikke spillet på samme niveau som tidligere for kantspilleren.

Både Andrew Hjulsager og Emre Mor er til gengæld udtaget til Real Madrid-braget.

Mathias Jensen er ikke med, men det er, fordi den tidligere FC Nordsjælland-styrmand døjer med en skade - det samme gør Stanislav Lobotka.Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

18 kommentarer

Bomkarl 16:19          
Manden har et højt topniveau, men desværre et enormt lavt bundniveau, som dog er yderst stabilt. Desværre. For han er virkelig god når han er god. Desværre er han også fuldstændig dårlig når det ikke går godt.
Sticky 16:27          
Ja gid vi havde en landstræner der kunne se det samme.
TheGunnerGuy 16:27          
Når han er god, er han jo ikke bedre end så mange andre. Han skal på træningsbanen og øve andet end de samme driblinger, og træk ind i banen. ZzZzZz
Donjogi 16:42          
Så mangler vi bare at Åge ser det samme...
BKB52 16:43          
Lidt li´som en skoldet skid i et par lærredsbukser. Han drøner rundt, men der kommer intet slutprodukt.
ForzaVejleBoldklub 16:55          
Enig! Han har virkeligt gjort det skidt på landsholdet i de seneste kampe. Jeg håber også inderligt at Åge snart lader være med at udtage ham. Han må finde frem til sit gode niveau igen, hvis han spille for de Rød-Hvide.
Ini 17:17          
Og man ved bare, at så snart Sisto har spillet en fremragende kamp for landsholdet igen, så vil I alle sidde og bifalde de spektakulære spillere med individuelle færdigheder, som skiller sig ud samt Åges vilje og mod til at satse på dem.
Torsdag 18. april
Onsdag 17. april