Luk

Pique: Hvem lægger sådan et program?

| La Liga | 5 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Dynamo Kiev
Champions League gruppe E (20/10)
Oddset 1,25 6,50 10,50
bet365 1,25 6,50 10,00

Gerard Pique er utilfreds med Frenkie de Jongs andet gule kort i torsdagens 0-0-kamp mod Cadiz. Derudover stiller han spørgsmål ved La Ligas programsætning.

Gerard Pique var, ifølge det spanske medie Sport, ikke tilfreds, da han udtalte sig efter FC Barcelonas skuffende 0-0-resultat mod Cadiz torsdag aften.

Den katalanske midtstopper synes, at holdkammeraten Frenkie De Jongs andet gule kort var en hård dom.

- Jeg synes, at han (Frenkie de Jong, red.) prøvede at spille bolden og trækker fødderne ud, det er ikke til et andet gult kort.

- Det er det samme som altid.

Det var dog ikke kun dommeren, der fik kritik af altid meningsfulde Pique, som hovedsageligt var irriteret over La Ligas programsætning.

- Hvad jeg ikke kan forstå, er det kampprogram, som vi har fået. Vi har hele weekenden til at spille, og så giver de os mandag, torsdag, søndag og så har vi Champions League onsdag. Jeg forstår det ikke.

Pique mener ikke, at det er kritik, men derimod blot at han undrer sig:

- Jeg ved ikke, hvem der laver programsætningen, men hvordan kan det ende sådan her? Det virker som kritik, men det er en refleksion. Efter Bayern tirsdag, hvorfor så mandag? Dommeren kan lave fejl, men det her? Jeg forstår det ikke. Spillere er mennesker.

FC Barcelona spiller næste gang søndag klokken 16:15 mod Levante, inden de tørner sammen med Benfica i Champions League på onsdag.


Af Tobias Bladt Haarder
Mandag 18. oktober