Luk

Pique: Manglende favoritrolle betyder intet

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Barcelona - Bayern München 0-3
Champions League gruppe E
34' 0-1 Thomas Müller
56' 0-2 Robert Lewandowski
85' 0-3 Robert Lewandowski

Barcelonas Gerard Piqué tager Champions League-nederlaget til Bayern München med ro, da forsvareren føler sig sikker på, at Barcelona vil være med til det sidste.

FC Barcelona fik en skidt start på Champions League-sæsonen, da det tirsdag aften blev til et 0-3-nederlag på hjemmebane mod Bayern München.

Gennem stort set hele kampen ledte et reservespækket Barcelona-mandskab efter spillet, mens de tyske gæster havde fuld kontrol over kampen.

Efter nederlaget fortæller Barcelonas Gerard Piqué, at der stadig er mulighed for, at den spanske klub kan overraske i Champions League.

- Vi er ikke blandt favoritterne, men det betyder ikke noget. Andre år har vi været favoritter og ikke vundet, så hvorfor ikke starte uden favoritrollen og have muligheden for at ændre på tingene senere på sæsonen? Ingen havde Chelsea som favoritter sidste år, men fodbold ændrer sig hurtigt, siger Piqué og tilføjer om nederlaget til tyskerne:

- Bayern er virkeligt solide, og vi er, hvor vi er, sådan er det. Til sidst i kampen havde vi mange unge på banen. Men vi er Barcelona, og jeg vil ikke komme med undskyldninger.

- Jeg er sikker på, at vi vil være med i konkurrencen til sidst, lyder det fra Barcelona-forsvareren ifølge Sport.

Med nederlaget er Barcelona på sidstepladsen i Gruppe E efter første runde. Gruppen toppes aktuelt af Bayern München, mens Benfica og Dynamo Kiev begge har ét point.


Af Krister Olsen

1 kommentar

Jiggs 07:22          
Omvendt psykologi eller noget....
Lørdag 25. september
Fredag 24. september