Luk

Pirlo om tvivlsom De Ligt: Han har ikke trænet

| Serie A | 2 kommentarer

Infoboks

Lazio - Benevento
Serie A (18/04)
Oddset 1,38 4,80 8,20
bet365 1,36 5,00 8,00

Andrea Pirlo har fredag givet en status på, hvordan de skadede spillere hos Juventus har det, og her melder han Matthjis de Ligt tvivlsom, da han endnu ikke har trænet med truppen.

Lørdag tørner Juventus og Lazio sammen i Serie A, hvor hjemmeholdet fra Torino ikke har de bedste arbejdsbetingelser.

De har flere spillere ude med enten en skade eller sygedom, og Juventus-træner Andrea Pirlo er i tvivl om, hvem han kan stille med mod Lazio.

Det fortæller han ifølge Football Italia.

- I morges har flere af de skadede spillere trænet delvist med holdet. Vi har dog stadig en dag mere til at få flere med, udtaler Andrea Pirlo og fortsætter.

- Det er en skam, at Bentancur ikke er med. Vi bliver nødt til at finde på noget andet, så vi kan stille med det bedst mulige hold på banen. 

- De Ligt har ikke trænet med endnu. Men i morgen finder vi ud af, hvordan han har det. Leonardo Bonucci har trænet med delvist. Han har det lidt bedre, men har været ude i 16 dage.

- Ramsey har det godt, og han kan spille kampen. I morgen vil han være et ekstra våben, og vi kommer nok til at bruge ham, fortæller Andrea Pirlo.

Andrea Pirlo og Juventus kan med en sejr over Lazio stå noteret med 52 point, så de blot er et enkelt efter AC Milan på andenpladsen i Serie A.

 


Af Raymund Nelausen
Lørdag 17. april
Fredag 16. april