Luk

Pirlo skælder Arthur ud: Mangler overblik

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Juventus - Ferencvaros 2-1
Champions League gruppe G
19' 0-1 Myrto Uzuni
35' 1-1 Cristiano Ronaldo
90' 2-1 Alvaro Morata

Juventus vandt snævert over undertippede Ferencvaros, men Andrea Pirlo havde forventet en bedre præstation fra flere af sine spillere.

Det lignede længe en skuffende 1-1-deler med undertippede Ferencvaros for Juventus i Champions League, men en sen Alvaro Morata-scoring sikrede italienerne sejren i overtiden.

Juventus-manager Andrea Pirlo havde da også håbet, at kampen havde taget sig noget anderledes ud, og at holdet havde taget mere initiativ i starten af kampen.

- Jeg forventede mere af spillerne, men Ferencvaros pakkede sig, så vi måtte forsøge at flytte bolden frem og tilbage hurtigere for at sprede dem ud. Vi flyttede den for langsomt, hvilket gjorde det lettere for dem at forsvare, sagde Pirlo til Sky Sport Italia efter kampen.

En af spillerne, der især fik en opsang med på vejen, var brasilianske Arthur.

I studiet havde Fabio Capello udskældt midtbanespilleren for at spille for kort og for langsomt, og den kritik gav Pirlo ham ret i.

- Han forsøgte at holde i bolden for meget eller at slå den afgørende aflevering, når han i stedet skulle brede spillet mere ud, sagde Pirlo.

- Arthur har ikke noget stort overblik lige nu, men han er ved at lære det, tilføjede den italienske manager.

Juventus er med den smalle sejr sikre på at gå videre i Champions League sammen med FC Barcelona i gruppen, hvor Dynamo Kiev og Ferencvaros må slås om Europa League-pladsen i stedet.


Af Christian Ambæk
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar