Luk

Pirlo: Skal spille bredere for at finde Cristiano

| Serie A | 4 kommentarer

Infoboks

Juventus - Crotone 3-0
Serie A
38' 1-0 Cristiano Ronaldo
45' 2-0 Cristiano Ronaldo
66' 3-0 Weston McKennie

Juventus-træner Andrea Pirlo vil have sit mandskab til at spille bredt, når Cristiano Ronaldo er angriberen, så de kan ramme portugiseren med indlæg. 

Mandag aften blev Cristiano Ronaldo dobbeltmålscorer, da han to gange kom højest på et indlæg, som han headede i nettet. 

Siden hen lukkede og slukkede Weston McKennie med 3-0-scoringen, hvilket også blev slutresultatet mod Crotone. 

Spillet over kanterne er noget af det, som Juventus-træner Andrea Pirlo gerne vil have mere af, når man spiller med Cristiano som spidsangriber.

Det skal svenske Dejan Kulusevski blandt andet lære med sin nye rolle, der er anderledes, end hvad han kender fra Parma, hvor han spillede før. 

- Hvis vi spiller med Ronaldo som angriber, så skal vi angribe anderledes. Kulusevski er ikke en angriber, så vi beder ham om andre bevægelser. Vi skal spille bredere med henblik på at finde Cristiano feltet. 

- Der er forskel på at spille for Juve og Parma. Parma spillede mere på kontraangreb, men mod Juventus lukker holdene sig mere sammen. Han er ved at tilpasse sig en rolle, der ikke er hans normale, men han gør det godt. Han arbejder meget uden bolden og hjælper. Han kan helt bestemt bidrage endnu mere, siger Andrea Pirlo ifølge Sky Sport Italia.

Juventus møder lørdag Verona.

 

 


Af Andreas Roesen
Fredag 26. februar
Torsdag 25. februar