Luk

Pizzi strålede for Benfica - Rangers er videre

| Europa League | 0 kommentarer

Både Benfica og Rangers er videre fra Europa League-gruppespillet efter sejre på 4-0 og 3-2 mod henholdsvis Lech Poznan og Standard Liege.

I gruppe D kunne Benfica og Rangers gå videre fra Europa League-gruppespillet ved at vinde sine kampe mod henholdsvis Lech Poznan og Standard Liege på hjemmebane torsdag aften.

I Portugal startede Benfica strålende, og der blev ikke skabt meget fra de polske modstandere.

Derfor kunne Jan Vertonghen sende 1-0-målet i kassen efter et hjørnespark på oplæg af den 31-årige midtbanespiller Pizzi, og den føring holdt til pausen.

Benfica fortsatte efter pauseteen med at dominere, og lugten af Europa League-slutspil blev kraftigere og kraftigere, som halvlegen skred frem. 

Efter 57 minutter kom Benfica på 2-0 ved Darwin Ribeiro, der fik bolden lagt til rette af Pizzi, og kort efter ville Pizzi selv på tavlen.

Fra en position i højre side af feltet trak han ind i banen, og derfra sendte han flot kuglen i det fjerne sidenet til 3-0.

Til sidst øgede Julian Weigl til slutresultatet 4-0 , og da Rangers vandt 3-2 over Standard Liege, lå det altså fast, at de to billetter til knockout-fasen i gruppe D går til Rangers og Benfica med en runde igen.


Af Jonas Dalgård
Tirsdag 26. januar
Mandag 25. januar