Luk

Pjanic: Har altid troet Messi vil stoppe med stil

| La Liga | 1 kommentar

Infoboks

Celta Vigo - Barcelona
La Liga (01/10)
YouBet 5,90 4,55 1,53
Oddset 5,90 4,50 1,52
bet365 5,75 4,20 1,53

Miralem Pjanic siger om Lionel Messi, at han altid har troet, at argentineren ville stoppe i FC Barcelona med stil.

Skriverierne om Lionel Messis situation i FC Barcelona har været mange i de forgangne måneder, efter han ønskede at forlade klubben.

Messi ser dog nu ud til at have accepteret, at han er nødt til at fortsætte i Barcelona grundet sin kontrakt, der løber til næste sommer.

Den meget omtalte situation har Miralem Pjanic fulgt fra sidelinjen, selvom det var annonceret, at han denne sommer ville skifte til Barcelona, og bosnieren ser frem til at spille på hold med Lionel Messi.

Pjanic siger dog også, at han ikke ligefrem havde forestillet sig, at Messi skulle stoppe i Barcelona på den måde, som det var tæt på at ende med.

- Jeg har arbejdet med nogle af de bedste spillere i verden. Jeg har fulgt alt udefra, men jeg kunne ikke se 'Leo' andre steder end i Barcelona.

- Han har gjort så meget for denne klub, og jeg har altid troet, at han ville gå med stil. Der vil altid være skuffelse efter et nederlag, men det er hans hjem, og jeg kan kun se ham her. Det ville være mærkeligt at se ham med en anden trøje.

- Han ser glad ud, og han er en de de bedste spillere nogensinde. Det bliver fedt at dele omklædningsrum med en alien, siger Pjanic ifølge goal.com.


Af Martin Schmidt
Tirsdag 29. september