Luk

Pjanic stikker igen: Barca mangler god leder

| International | 5 kommentarer

Infoboks

Kasimpasa - Besiktas
Süper Lig (03/12)
Oddset 3,75 3,95 1,82
bet365 3,60 3,80 1,90

Besiktas-lejet Miralem Pjanic sender igen en stikpille i retning af FC Barcelona-træner Ronald Koeman, som han indirekte kalder en dårlig leder. 

Miralem Pjanic skiftede i september på en lejeaftale til Besiktas, og han anklagede efterfølgende FC Barcelona-træner Ronald Koeman for at have behandlet ham respektløst. 

Den bosniske midtbanespiller er dog ikke færdig med at stikke til den hollandske træner, som han indirekte kalder en dårlig leder.

- Barcelona går igennem nogle svære tider. Resultaterne er ikke, som fansene ønsker, hvilket lægger pres på spillerne. 

- Måske er der brug for en god leder, der kan få holdet tilbage på fødderne. Barcelona vil komme tilbage til fordums styrke, men det vil tage noget tid. 

- Barca er altid en af de fire eller fem største klubber i verden, og de vil komme tilbage til de gamle dage, fastslår Miralem Pjanic ifølge Goal. 

I første omgang er han blot lejet ud til Besiktas, men de seneste udtalelser lægger formentligt op til, at han ikke returnerer til Barcelona - i hvert fald så længe Koeman er i spidsen for holdet. 

Hos Besiktas har Pjanic spillet fem kampe og lagt op til tre mål. 


Af Andreas Roesen

5 kommentarer

JesusChrist 12:24          
Man kan jo kun give ham ret. Koeman er en forfærdelig leder. Ligner ingenting at hænge (unge) spillere ud i pressen, for at rede ansigt. Også svært at forstå hvorfor Pjanic aldrig fik mere spilletid. Virker til at Koeman ser sig sur på visse spillere, af gud ved hvilken grund. Puig kan også nævnes. Der er lidt Mourinho over det iøvrigt. Man kan også diskutere om Pjanic´ kommentar omkring ledelse måske er møntet på Laporta. Indtil videre er det ikke prangende hvad manden har præsteret på ledelsesgangene, og jeg synes ærligt talt ikke det virker til at der er én plan med hvad han laver. Enten dét, eller også har han ikke evnerne til at føre den ud i livet.
Bauelasen 13:22          
... eller midlerne... Ikke let at være hverken leder eller træner i Barca pt.
JesusChrist 14:20          
Penge penge penge.. man kan ikke undskylde alt med at man ingen penge har. Er det pengene der gør at Koeman hænger en spiller ud? Er det pengene der gør at Pjanic ikke blev brugt? Så vidt jeg ved fik han da sin løn, så det burde ikke have noget med økonomien at gøre. Vel heller ikke pga. Økonomien at Coutinho spiller dårligt? Eller at Agüero og Dembélé er skadede? Er det også økonomiens skyld at man vælger at hente en Luuk de Jong, og sende Rey Manaj videre, selvom truppen var skadesplaget og spilleren havde vist at han kunne lave mål? Stop nu med at give økonomien skylden for alle de ledelsmæssige brølere, det er efterhånden trættende at den aldrig kommer længere end dertil
MAN_City666FAN 14:24          
@JesusChrist, det er pengene Fra Sheikens Checkhæfte, der holder City kørende og vinder Carabao Cup og PL titler...
Den dag, man går i minus, så ved man hvad penge betyder...
MistGoose 15:18          
@Jesus
Nej, det var Pjanics niveau der fraholdte ham fra spilletid.
Man skulle aldrig have hentet Pjanic, men takket være Bartomeus kreative regnskabsføring endte man med Pjanic.

Koeman er en elendig træner. Som, ligesom Pjanic, er et efterladenskab fra Bartomeu.
Det eventyr/mareridt slutter heldigvis senest til sommer.
Det koster penge at fyre Koeman. Pengene kan helt sikkert findes, hvis Laporta finder det nødvendigt.
Pt, finder Laporta det ikke pengene værd at sparke Koeman ud.

Coutinho og Griezmann, til dels også Dembele var alle dage fejlcastet og en del af Bartomeus Galacticos wannabe projekt.

Barcelona har - så vidt vides - også indrømmet at Dembele tidligere er blevet fejl trænet.


Luuk de Jong og Manaj er grundet Koemans hard-on for hollandske spillere.


Laporta har en plan. Desværre har han overtaget et dødsbo som der skal ryddes op i. Det tager mere end blot en måned at rydde op i det kaos som Bartomeu efterlod. Pengene er brugt, overforbruget er slut.

Det skal lige nævnes, at Laporta ikke var min foretrukne kandidat til at overtage posten. Men lad os give manden en chance.
Der kommer altid en sæson mere, og næste sæson får Laportas mand chancen. Lad os bedømme hans ledelse til den tid.
Til sommer burde økonomien også se betydeligt bedre ud, medmindre Covid gør et comeback.
Tirsdag 30. november
Mandag 29. november