Luk

PL-bundhold i opråb: Bevar tre udskiftninger

| Premier League | 8 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Sheffield United
Premier League (27/01)
Oddset 1,25 6,20 11,00
bet365 1,25 5,75 10,00

Sheffield United er uenig med Jürgen Klopp og Pep Guardiola i, at der bør indføres fem udskiftninger i Premier League, og det vil gå ud over ligaens integritet, hvis det sker, mener klubben.

Liverpool-manager Jürgen Klopp og Manchester City-chef Pep Guardiola har begge opfordret til at genindføre fem udskiftninger i Premier League.

Begge managere fastslår, at det ikke giver de store klubber en fordel, og at det udelukkende er for spillernes helbreds skyld.

Den køber bundholdet Sheffield United dog ikke.

- De 20 klubber har ikke bare én, men to gange nedstemt forslaget om fem udskiftninger. De store klubber formåede at få en afstemning mere, og de tabte igen, siger Sheffield United-direktør Stephen Bettis til Sky Sports.

- Med udtalelserne fra weekenden viser de, at de ganske enkelt ikke stopper, før de får det på deres måde. Nogle af de skader, der bliver talt om, har intet at gøre med debatten om fem udskiftninger.

- Indtil nu i sæsonen har klubber, der spiller i Europa, haft den samme arbejdsbyrde som klubber i Championship, og dem hører vi ikke noget brok fra, gør vi?

- Her i klubben har vi ikke set en stigning i muskelskader. Vi er fortsat mistænkelige over, at store klubber simpelthen vil kunne udskifte spillere for at holde dem friske.

- Jo større klub, jo stærkere bænk. Enhver ændring af reglerne midt i sæsonen vil klart påvirke integriteten af ligaen, siger Bettis.

Den engelske spillerforening har støttet Guardiola og Klopp i opfordringen om fem udskiftninger i Premier League.


Af Sara Margren

8 kommentarer

UnluckyImp 07:18          
Mon ikke tonen ændrer sig når Sheffield United for et par muskelskader. Jeg vil da ikke skænke et eneste medlidenhed når de brokker sig over den mængde fodbold de spiller i løbet af kort tid.
Sausageberg 08:09          
Enig med Chris Wilder. Både Liverpool og Man City har haft rigeligt med muligheder for at rotere deres hold, men der er flere spillere, som har startet samtlige af deres kampe. Flere udskiftninger lader bare til at være en mulighed for de store hold til at dræbe kampen tidligt og derefter hive alle deres stjerne ud.
Zinras 08:15          
Det er typisk de små at tænke kortsigtet, men de 5 udskiftninger hjælper jo dem mindst lige så meget, hvis ikke mere. De vil ikke længere være tvunget til at stille med #1-14 hver gang, de kan restituere bedre og skader rammer jo dem selv langt hårdere end topholdene når de kun kan skifte 3.

Hvis deres nummer 15-18 også spiller nogenlunde regelmæssigt skaber det større rutine, bredde og flere salgsobjekter. Derudover får man som træner jo langt bedre arbejdsbetingelser ift. taktikken, fordi man ikke står i dillemmaet om man skal risikere at bruge alle udskiftninger under kampen eller tvinges til kun at lave minimale ændringer.

5 udskiftninger er noget af de bedste der er sket i sporten i lang tid, for nu er der ganske enkelt flere der kan spille kampe og alle hold har flere strenge at spille på. Flere udskiftninger er noget jeg har ønsket i mange år og det er sgu åndssvagt at det ikke er kommet før.
!8r3nQ3 08:47          
Der er også argumentet om forringede konkurrencevilkår i de europæiske kampe da alle andre ligaer har 5
Top1206 09:02          
For talenterne er det vigtigt med 5 udskiftere. Enig bredden på holdet bliver også stærkere. Dog skal der fortsat være regler om hvornår og over hvor mange gange man kan udskifter, så vi ikke oplever tidsudtræk.
Stagger Lee 09:26          
Kan huske at der i Spanien, var utilfredshed med reglen i starten blandt topholdene, da de små hold mentes at have stor gavn af de fem indskiftninger. F.eks argumenterede Setien for at Barca´s taktik med at køre modstanderne møre i første halvleg for derefter at dræbe dem i anden, var blevet mere kompliceret med de fem udskiftninger.

Nu var det nok nærmere Barca´s manglende form på en lang række parametre, der var skyld i Barca´s dårlige afslutning på corona sæsonen, men jeg må indrømme, at jeg har svært ved at se, hvorfor holdene ikke profiterer lige af de fem udskiftninger med et så tæt presset kampprogram.
bruger 151464 09:27          
Nu spiller Sheffield U jo så heller ikke så mange kampe i løbet af sæsonen...
Søndag 24. januar
Lørdag 23. januar