Luk

PL-bundprop er corona-ramt: Lad os spille

| Premier League | 4 kommentarer

Infoboks

Burnley - Sheffield United 1-0
Premier League
32' 1-0 Ben Mee

Sheffield United er ramt af corona-virus blandt spillere og i staben, men Premier League-bundholdet ønsker ikke at få sine kampe udsat.

Premier League-bundproppen Sheffield United er ramt af corona-virus, hvor nogle spillere og flere fra staben er testet positiv.

Alligevel spillede holdet kamp tirsdag, hvor det blev til et 0-1-nederlag til Burnley, som efterlader Sheffield United på sidstepladsen med blot to point efter 16 kampe.

Manager Chris Wilder har dog ingen interesse i at få holdets kampe flyttet.

- Det er ikke en ideel situation, men jeg tror ikke, vi er den eneste klub. Virussen kommer tættere på, og den har ramt flere fodboldklubber, siger Wilder ifølge Sky Sports.

- Vi har orienteret de relevante autoriteter om, at vi har en situation i vores klub, men jeg vil bare gerne spille fodbold. Sådan er det. Vi leder ikke efter at få noget aflyst. 

- Vi har gjort det rette i forhold til vores ansvar over for Premier League og har orienteret dem om, at vi har nogle spillere, som er syge.

Der var 18 positive tilfælde af corona-virus i seneste runde af tests mellem 21. og 27. december, hvor 1.479 personer, som er tilknyttet PL-klubberne, er blevet testet.


Af Mikkel Nøhr
Mandag 8. marts