Luk

PL-erfaring skal skærpe HB Køge-konkurrence

| NordicBet Liga | 0 kommentarer
PL-erfaring skal skærpe HB Køge-konkurrence
Foto: Rasmus Lykke, lokalupdate.dk

Infoboks

HB Køge - Fremad Amager
NordicBet Liga (25/08)
bet365 2,10 3,40 3,40
NordicBet 2,24 3,35 3,10
Oddset 2,20 3,50 3,15

28-årige Matthew Briggs med fortid i Premier League skal skærpe konkurrencen i HB Køge, fortæller sportsdirektøren Per Rud.

Den næstyngste debutant i Premier Leagues historie er mandag offentliggjort som ny spiller i HB Køge, og den 28-årige forsvarer Matthew Briggs er hentet ind til at skærpe konkurrencen i HB Køge-forsvaret.

Det fortæller Per Rud i en pressemeddelelse.

- Matthew Briggs er en stærk forsvarer, der har erfaring fra højeste niveau i England. Han er en interessant spiller, som kan være med til at skærpe konkurrencen i det centrale forsvar, siger Rud.

Briggs' karriere toppede dog tidligt, og siden debuten i Premier League er Briggs' arbejdsgivere blevet mindre og mindre klubber.

Først blev han lånt ud fra Fulham flere gange, inden Millwall hentede ham på en fri transfer. Siden røg Briggs videre ned i rækkerne. Senest endte han hos Non League-holdet Maldon & Tiptree FC.

- Briggs har blandt andet spillet både Premier League og Europa League, men har de seneste år spillet i nogle af de lidt lavere rækker. Han har dog nogle egenskaber og kompetencer, som vi tror på, vi kan få glæde af.

Briggs har i alt spillet 13 Premier League-kampe, seks Europa League-kampe og 30 ungdomslandskampe for England. Han har dog dobbelt statsborgerskab og er nu noteret for fire landskampe for Guyana.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Lørdag 24. august
Fredag 23. august