LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

PL-interesse for formstærk Billing

| Championship | 4 kommentarer
PL-interesse for formstærk Billing
Foto: Getty Images

Infoboks

Crystal Palace - Huddersfield
Premier League (30/03)
bet365 1,50 3,75 7,50
NordicBet 1,50 4,40 7,80
Oddset 1,48 4,20 7,35

Se England - Tjekkiet

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
Advertisement
Philip Billings agent mærker stigende interesse fra Premier League, men han forventer ikke et klubskifte i dette transfervindue.

Midtbanespilleren Philip Billing forlod som ganske ung Esbjerg for at søge fodboldlykken i engelske Huddersfield. Her kom han op gennem klubbens akademi, og har nu spillet i alt 23 Championship-kampe.

Billing er startet inde i klubbens seneste tre kampe i ligaen, ligesom han har fået de seneste to FA Cup-kampe fra start. Præstationerne har været stærke, og Billing har fået masser af ros for sin indsats.

Det har man ifølge Daily Mail bemærket i Crystal Palace, der meldes interesserede i den 20-årige dansker, men et klubskifte kommer næppe på tale inden transfervinduet ved midnat smækker i.

- Jeg vil ikke sige noget om konkrete klubber, men vi mærker stigende interesse for Philip fra Premier League, siger agent Gulli Tomasson til bold.dk.

- Men vi regner ikke med, at han skifter i dette vindue. Huddersfield sælger nok ikke ud af nøglespillere, nu hvor de kæmper om oprykning, og Philip har spillet fast og spillet godt sidste tre-fire kampe med opadgående formkurve.

Billing har kontrakt med Huddersfield, der er nummer fem i Championship, frem til sommeren 2020.

jesper@bold.dk

Se England - Tjekkiet Stream live på Eurosport Player  
Advertisement Advertisement

Af Jesper Helmin
Fredag 22. marts
Torsdag 21. marts