Luk

PL-kontrakter med udløb kan forlænges

| Premier League | 3 kommentarer

Infoboks

Brighton - Manchester City
Premier League (11/07)
bet365 11,00 6,00 1,25
Oddset 11,00 6,00 1,25
YouBet 11,50 6,35 1,28

Premier League-klubberne har mandag stemt for, at spillere med kontraktudløb kan forlænge sin kontrakt, så den gælder til resten af sæsonen.

I Danmark mangler fortsat en løsning på problematikken med kontrakter, der udløber den 30. juni, men mandag har de engelske kollegaer i Premier League truffet en beslutning.

Spillere, som har kontraktudløb den 30. juni, har nu fået grønt lys til at forlænge sine kontrakter med sine respektive klubber for resten af sæsonen. En beslutning skal træffes inden 23. juni.

Det fortæller Premier League-chef Richard Masters efter et møde mellem Premier League-klubberne og organisationen mandag, hvor parterne altså stemte for løsningen.

- Det har været et emne, som har været fremhævet, og vi har diskuteret det de seneste to møder, men det vi har arbejdet på indtil nu er, at klubberne afslutter sæsonen med det samme hold, som de havde før suspenderingen, lyder det fra Masters ifølge The Independent.

- Det vi besluttede i dag er, at spillere kan forlænge deres kontrakter til efter den 30. juni, indtil slutningen af sæsonen, men begge parter skal være enige, og forlængelsen kan ikke besluttes senere end den 23. juni.

Ifølge Sky Sports gælder beslutningen også for lejespillere - her kræver det bare accept fra alle tre parter.


Af Jonas Dalgård
Lørdag 11. juli