Luk

PL-spillere går sammen om corona-donationer

| Premier League | 11 kommentarer

Infoboks

Aston Villa - Sheffield United
Premier League (17/06)
bet365 2,87 3,40 2,37
NordicBet 3,00 3,50 2,45

Spillerne i Premier League er gået sammen om at yde økonomisk støtte til det britiske sundhedsvæsen.

Hvis man spiller fodbold i Premier League, så tjener man unægtelig godt med knaster, og nu har spillerne i den engelske liga besluttet sig på at bruge nogle af pengene på velgørenhed.

Efter at have diskuteret sagen over flere gange i løbet af den seneste uges tid er spillerne blevet enige om at starte deres egen fond, som de alle vil skyde penge i. Pengene skal flyttes videre ud til sundhedsvæsenet i Storbritannien.

Det meddeler et hav af Premier League-spillere i disse timer på Twitter, hvor de ganske koordineret har sendt en skrivelse ud til deres følgere.

- Vi kan bekræfte, at vi efter omfangsrige samtaler mellem et meget stort antal spillere fra alle Premier League-klubber har skabt vores eget kollektive spiller-initiativ, skriver spillerne i udmeldingen.

Spillerne fortæller, at de er gået sammen med en velgørenhedsorganisation, som skal sikre, at de donerede penge hurtigt og effektivt bliver flyttet ud, hvor der er mest brug for dem.

Spillerne skriver intet om, hvor mange penge de forventer at samle sammen.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

11 kommentarer

camara 23:16          
Har de virkelig råd til det ?
langetå 23:30          
DEt blev de vel nødt til efter den überklodsede udmelding om at man skulle tænke på skattepenge til NHS, hvis deres løn blev sat ned. I øvrigt en fin måde at udvise samfundssind på at de gør og gør det sammen.
RaSMuS. 23:32          
@camara

Nu skal du passe på med ikke at blive for positiv, når du læser nyheder om folk, der gerne vil hjælpe og rent faktisk gør det.
This is Anfield 00:11          
@langetå. Initiativet har været ca to uger undervejs. Det har været kendt omkring en uge før udmeldingen omkring skatten - som helt bestemt virkede både klodset og ignorant. Men det har altså ikke haft indflydelse på det her.
langetå 00:19          
DEt var da rart at høre
Peter Nielsen 04:48          
Lyder da fint, men indtil videre meget ukonkret om det er noget alle PL spillerne deltager i eller om det er op til den enkelte og ligeledes hvor meget de enkelte bidrager med er uklart.

For mig virker det mest af alt til at være et PR fremstød man forsøger at slippe så billigt som muligt afsted med. Jeg mener, samler de 100 millioner over den næste måned lyder det jo enormt flot, men hvor flot er det i grunden hvis man ser på de samlede spillerlønninger i PL.
D.B.R. © 09:03          
Fint initiativ.

Sær ide det med, at tjener man mange penge bør man give meget.
Torsdag 28. maj