Luk

Plaffeministeren: Har taget næsen med hjem

| Vendsyssel FF | 3 kommentarer

Infoboks

Nykøbing FC - Vendsyssel FF
NordicBet Liga (04/12)
Oddset 2,05 3,45 3,45
bet365 2,00 3,50 3,40

Ronnie Schwartz fortæller ovenpå sit skifte til Vendsyssel FF, at han nok skal komme hjem til Danmark igen for at lave masser af mål.

Ronnie Schwartz er tilbage i Danmark efter et kort ophold i engelske Charlton, og fremover trækker han i Vendsyssel FF's trøje i 1. division.

Den tidligere 3F Superligatopscorer fra 2019/2020-sæsonen ses som lidt af et scoop i den nordjyske klub, og den såkaldte Plaffeminister lover, at han fortsat har målnæsen intakt.

- Jeg har da taget min næse med hjem fra England, og den er intakt. Det er klart, at når man ikke spiller så meget, så skal jeg måske lige i gang igen, men jeg kender mig selv så godt, at jeg ved, jeg nok skal få scoret en masse mål.

- Det er jo også derfor, jeg er kommet her til klubben, siger Schwartz til nordjyske.dk.

Skiftet er derfor også opsigtsvækkende, fordi man kunne forvente, at Schwartz nok har haft rigeligt med tilbud fra større adresser også.

Formålet med skiftet er imidlertid først og fremmest med fokus på at spille fodbold og føle sig som fodboldspiller igen.

- For mig handler det meget om lande et sted, hvor jeg kunne spille og være glad igen og have glæden ved at kalde sig fodboldspiller. Det ser virkelig spændende ud her i Vendsyssel, siger 32-årige Ronnie Schwartz.

Schwartz forklarer videre, at han snart skulle være kampdygtig igen, så i og med at han ikke kan spille før årsskiftet, er der god tid til, at den målfarlige angriber kan komme i form igen.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Mandag 29. november