Luk

Plaffeministeren sendte rystet SIF-hold videre

| Sydbank Pokalen | 14 kommentarer

To gange var Silkeborg langt nede i sækken i pokalkampen mod Fredericia, men i den forlængede spilletid slog Ronnie Schwartz til med målet til slutresultatet 4-3.

Silkeborg IF skulle fredag aften forsøge at banke noget selvtillid ind på kontoen til overlevelseskampen i Superligaen, da de i Sydbank Pokalen gæstede 1. divisionsholdet Fredericia i 4. runde.

Silkeborg havde ladet den normale førstemålmand Rafael Romo sidde ude til fordel for Oskar Hedvall, og reserven var involveret, da Fredericia efter ni minutter bragte sig foran i øsende regnvejr.

Uzochukwu Henry Onuorah slog et indlæg i feltet, og Hedwall tabte bolden i sit indgreb, hvilket Anders Holvad hurtigt opfattede til 1-0-scoring for hjemmeholdet.

Det skulle hurtigt blive værre for Silkeborg, for midt i første halvleg var den gal igen i SIF-forsvaret, og igen var Holvad på spil, da han blev sendt afsted ned midt igennem banen og kunne sparke 2-0 i kassen.

Et rystet Silkeborg-hold fik scoret et meget vigtigt reduceringsmål lige inden pausen, da Filip Lesniak bragede en bold i kassen fra distancen til 2-1, og med den opmuntring i bagagen kom gæsterne meget bedre ud til anden halvleg.

Belønningen udeblev da heller ikke, for midt i halvlegen kom der balance i regnskabet, da Ronnie Schwartz plaffede en ripost fra et Jeppe Okkels-skud i kassen til 2-2.

Så lignede det en af de kampe, hvor holdet fra den bedre række bare tager stikket hjem, men Fredericia er ikke tophold i 1. division for ingenting.

I overtiden dukkede Nicolaj Ritter op i feltet og satte 3-2 ind forbi Silkeborg-keeperen langs det våde græs - kun for at se Andreas Heimer stige til vejrs og heade 3-3 ind for gæsterne i kampens sidste sekunder.

I den forlængede spilletid dukkede Ronnie Schwartz så op igen og fandt et hul i Fredericia-defensiven, så han kunne nå frem til et indlæg og vippe bolden ind over keeperen til 4-3.

Det endte 4-3 til Silkeborg, som dermed er videre til kvartfinalen i Sydbank Pokalen.


Af Thor Carlskov

14 kommentarer

NelleIF 21:02          
Fuck det holdt ualmindelig hårdt. Sekunder fra at ryge ud i ordinær spilletid og nu står vi her i kvartfinalen !
oso grande 21:05          
Alt er som det plejer. Ronnie Schwartz bowler mål ind og målene pisser ind om ørerne på os. I dag møder vi så et 1. divisions hold og så kan det lykkedes at vinde.
Vi kan simpelthen ikke forsvare og Hedvall er kun en skygge af sig selv fra sidste sæson.

Nå men lad os da håbe at en succesoplevelse kan give lidt fornyet energi. Ikke at det kommer til at gøre nogen forskel.
viscadepor 21:16          
Nøj den må gøre ondt for FCF. Jeg troede lige jeg havde ramt et gaveodds sammen med KIF. Men generelt meget enig med dig, oso grande. De bliver slagtekvæg og prygelknabe hele sæsonen igennem.
cappa69 21:18          
Puha det holdt hårdt, men dejligt med sejr, på en våd og svær bane. Flot kæmpet selvom spillet ikke var for godt, Ronnie er for sej, og super indhop af Heimer,
kimTell 21:18          
Hvis Silkeborg mod forventning, kommer i nærheden af de andre bundhold, er en kvartfinale ikke nødvendigvis lykken.
Jeg hævder ikke, at det går lige så galt som i ´18, men mindre kan gøre det, fordi man ikke har noget at give af.

Hvis man derimod forbliver isoleret i bunden, er et pokaleventyr naturligvis ikke at foragte.
kimTell 21:20          
Visca

Hvis FCF ender med at spille med om oprykning, er det da ikke helt tosset med en tidlig exit.
EfB 1924 21:25          
Ronnie Schwartz er eneste Silkeborg spiller med Superliga kvalitet, uden ham havde de næppe skrabet nogen point sammen.
Lørdag 19. oktober
Fredag 18. oktober