Luk

Planerne for Parken-udvidelse er i gang

| 3F Superliga | 83 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - FC København
Superligaen Grundspil (26/09)
Bet25 4,50 4,10 1,71
Oddset 4,30 4,00 1,77
bet365 4,75 4,00 1,65

Københavns Kommune har afsat penge til at undersøge muligheden for at udvide Parken, således at der kan blive plads til 50.000 tilskuere.

For et år siden meddelte DBU, at man sammen med Københavns Kommune og Parken Sport & Entertainment ville undersøge muligheden for at udvide Parken.

Ønsket var at få plads til 50.000 tilskuere, og nu er næste skridt i processen blevet taget.

Københavns Kommune har således afsat en million kroner for at undersøge en mulig udvidelse af Parken, og det er således blevet en del af budgetaftalen i hovedstaden.

Det bekræfter beskæftigelses- og integrationsborgmester, Cecilia Lonning-Skovgaard (V), over for Radio4.

- Målet er at se, om vi kan bruge en grund ved siden af Parken til at hjælpe Parken med at udvide tilskuerkapaciteten. Det kunne for eksempel være ved at lægge VIP-faciliteter, mødelokaler og andet på den grund for at skabe plads til flere tilskuerpladser på stadion, siger hun til kanalen.

Forundersøgelsen vil foregå i 2022 og 2023, og den skal ligge klar i tide til, at politikerne ved budgetforhandlingerne i 2023 vil kunne træffe en beslutning om en investering i en Parken-udvidelse, lyder det.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Sara Margren

82 kommentarer

mexicoz 09:50          
Lad os da håbe vi kan få et ordentligt stadion i hovedstaden. Forhåbentligvis ryger de rædsomme kontor-tårne ved samme lejlighed, så der kan komme siddepladser hele vejen rundt, i alle hjørner
Kosmisk Kaos 09:51          
Jeg håber, at de finder en løsning. En kapacitet på 35.000 tilskuere er for småt for et land af Danmarks størrelse. Vi fortjener et større og mere tidsvarende stadion. Fjern de deprimerende kontorbygninger på den ene ende tribune og gør noget ved hjørnerne, så det hele hænger sammen.
Led-Zep 10:04          
Riv gerne det gamle ucharmerende og umoderne stadion ned og byg et stadion op med forhold som er en rig europæisk hovedstad værdig
BoldForSjov 10:06          
Fedt. Så får kattebakken lige lidt statsstøtte igen.
JUXTAPOZ 10:09          
De der grimme klodser i hjørnerne skal sgu væk! Fuldstændig vanvittigt, at man i sin tid byggede dem.
Jolsen 10:09          
BoldForSjov

Øhh, nej det får de så ikke..
Pademann 10:10          
Hvor er det lækkert, at Københavns Kommune lige betaler Parken Sport & Entertainment for undersøgelsen. Lækker hvidvaskning ;-) Desuden ville det være fantastisk, hvis man til landskampe slap for at se på klublogoer, som ødelægger samhørigheden omkring landsholdet, når man er tvunget til at sidde på nationalstadionet og samtidig kigge på fck-logoer på tribuneskiltene.
Torsdag 23. september
Onsdag 22. september