LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Plea-show satte Bremen til vægs

| Bundesliga | 2 kommentarer
Plea-show satte Bremen til vægs
Foto: Getty Images
Alassane Plea var her der og alle vegne, da franskmanden med et hattrick på under en time sikrede et 3-1-resultat til sin arbejdsgiver Borussia Mönchengladbach mod Werder Bremen i Bundesligaen. 

Med to nederlag i deres sidste to kampe er Werder Bremen faldet en smule af på den i den øverste halvdel af Bundesliga-tabellen.
 
Og her til eftermiddag så det på papiret svært ud for den nordtyske klub at komme op på hesten igen, eftersom formstærke Borussia Mönchengladbach kom på besøg på Weser Stadion.
 
Begge hold havde deres perioder i første halvleg, men det var udeholdet som seks minutter før halvleg kom frem til kampens første scoring.
 
I en duel med to Bremen-forsvarsspillere viste Alassane Plea sig som den smarteste, og med en kølig afslutning fik franskmanden drejet bolden ind til 1-0 til udeholdet.
 
Efter få minutter af anden halvleg skulle den tidligere Nice-bomber så endnu engang være på pletten, da han fik sparket et fladt hjørnespark ind bag Jiri Pavlenka i Bremen-målet.
 
Og den tjekkiske shotsstopper havde ikke set det sidste til den franske målmaskine, som efter 52 minutter fuldendte sit hattrick ved at sparke et indlæg ind fra den tidligere FCK'er Oscar Wendt.
 
Målet var Plea's ottende af slagsen i denne Bundesligae-sæonen, hvilket sender franskmanden alene op på topscorerlisten lige foran sin holdkammerat Thorgan Hazard.
 
Syv minutter efter 3-0-målet skulle Bremen dog få sig et spinkel håb om at komme tilbage i opgøret, da Nuri Sahin fik reduceret til 3-1.
 
Det blev dog ikke til det store comeback for hjemmeholdet, der skuffende måtte indkassere sit tredje Bundesliga-nederlag i streg.
 
Gladbach kan derimod glæde sig over, at de med dagens tre point kun er et enkelt point bag ved Borussia Dortmund i toppen af Bundesligaen. Dortmund spiller senere i aften topkamp mod Bayern München på Westfalen Stadion.

Se Premier League, Superliga og Europa Leauge Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mads Adam Wegener

2 kommentarer

Tioman 17:34          
Det er helt vildt......Meget imponeret!
RemyDan 04:19          
Stærkt!
Fredag 19. april