Luk

Pochettino: Der er mange attraktive projekter

| Tottenham | 12 kommentarer

Infoboks

Bayern München - Tottenham
Champions League gruppe B (11/12)
bet365 1,36 5,50 7,00
NordicBet 1,37 5,80 8,40
Oddset 1,35 5,70 8,00
YouBet 1,38 5,80 7,50

Der er mange spændende klubber i farvandet for den nu forhenværende Tottenham-manager Mauricio Pochettino, som er klar til at springe direkte tilbage i et trænerjob.

Mauricio Pochettino blev for et par uger siden sparket ud af Tottenham og erstattet af Jose Mourinho.

Pochettino besluttede sig for at benytte lejligheden og tage hjem til Argentina og besøge familien.

Der har han nu været i nogle dage, men nu er det også snart på tide at vende snuden tilbage mod Europa, hvor han forventer at fortsætte trænerkarrieren.

- Der er mange klubber og attraktive projekter for mig. Lige nu er det vigtigst, at jeg er klar i hovedet efter fem og en halv fantastiske sæsoner med Tottenham. Mit mål er genopbygge mig selv og få motivationen tilbage, siger Pochettino til Fox Sports Argentina.

- Min bedste beslutning har været at komme til Argentina og lukke ned i ti dage, men jeg skal tilbage til Europa og tage en beslutning om min fremtid. I min alder har jeg ikke brug for så meget tid til at komme ovenpå. Jeg er åben og lytter til projekter, der bliver fremlagt for mig, siger han.

Mauricio Pochettino har i årenes løb været sat i forbindelse med trænersæder i både Manchester United og Real Madrid, hvor det i øjeblikket ikke ligefrem kører som smurt.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 9. december