Luk

Pochettino: Eriksen blandt bedste kreative i PL

| Premier League | 22 kommentarer

Infoboks

Burnley - Tottenham
Carabao Cup (27/10)
bet365 2,75 3,40 2,50

Tottenham-manager Mauricio Pochettino mener, at Christian Eriksen er en af de bedste kreative spillere i Premier League.

Christian Eriksen startede halvsløjt ud i Premier League i denne sæson - men i løbet af de seneste måneder har han virkelig vist, hvilket niveau han besidder, når han er allerbedst.

Og det er da heller ikke gået Tottenham-manager Mauricio Pochettinos næse forbi.

- Jeg mener, at han er en af de bedste kreative spillere i Premier League, siger Mauricio Pochettino ifølge Sky Sports.

- Jeg synes, at hele holdet har forbedret sig i løbet af de seneste to år. Vi skal stadig forbedre os meget, men som vi er nu, er det perfekt for ham personligt. Han har vist virkelig gode præstationer i de sidste par måneder, og det er vi meget glade for. Men i fodbold er det aldrig nok, og han kan forbedre sig endnu mere.

- Vi er her for at presse ham til at forbedre sig hver dag og opnå et højere niveau, siger Pochettino.

Christian Eriksen har ikke scoret lige så mange mål som holdkammeraterne Harry Kane og Dele Alli - til gengæld har han leveret masser af assists. Blandt andet de to, der sørgede for en 2-0-sejr over Chelsea.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

22 kommentarer

rasmussk 15:11          
Tror desværre ikke Christian kan hæve sit niveau yderligere. Vi har set toppen, hvor jeg dog forventer han bliver i 8-10 år. Hva siger i andre?
#GGMU! 15:15          
Han kan jo ligge yderligere på sin målfarlighed?
Imperator 15:21          
Tror heller ikke han bliver meget bedre end han er nu.. Men synes også han er på et flot niveau, så det er vel også fint nok..
LeTiss 15:38          
Han bliver nok ikke meget bedre men hans niveau er i forvejen skyhøjt. Kom han til en klub som Barcelona eller Bayern der dominerer og har meget boldbesiddelse ville han etablere sig som en af verdens bedste offensive midtbanespillere.
Tit er det en god klub og omgivelserne der skaber et stort navn.
BKB52 16:20          
Bayen, tja der kunne han måske begå sig, men Barca nej det tror jeg ikke.
Men det kunne være interessant, at se om vingerne kunne bære.
JakobFC 16:43          
Jeg tror ikke han bliver meget bedre i Tottenham, men det er et fint sted for ham pt. da han får kontinuerlig spilletid på højeste niveau.
Hvis han skifter til en af de største klubber i verden vil han helt sikkert lægge endnu mere på. Han er stadig ung og er langt fra færdigudviklet.
Lassenftw 17:19          
Svært at hæve sit niveau helt vildt, når man allerede er blandt de allerbedste. Han skal bare fortsætte som han gør, så kan han komme lige der hen han vil, hvis ikke det er spurs.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober