Luk

Pochettino: Eriksen er meget vigtig for os

| Premier League | 5 kommentarer

Infoboks

Olympiakos - Tottenham
Champions League gruppe B (18/09)
bet365 3,90 3,50 1,95
NordicBet 3,95 3,75 1,98
Oddset 3,85 3,70 1,92

Christian Eriksens kontraktsituation får ikke indflydelse på hans muligheder for spilletid i Tottenham, fastslår manager Mauricio Pochettino. 

Christian Eriksen er i gang med det sidste år af hans nuværende Tottenham-aftale, men den danske landsholdsprofil bliver ikke holdt ude af holdet af den grund. 

Det fastslår manager Mauricio Pochettino, der ikke haft bøvl med Eriksen i løbet af sommeren. 

- Han har hele tiden været glad for at være her. Han har aldrig sagt, at han ikke er glad for at være her. 

- Så har alle selvfølgelig deres mål og ambitioner, men som jeg sagde før Arsenal-kampen, var hans hoved det rette sted, og derfor valgte jeg at bruge ham, siger Pochettino tifølge Sky Sports. 

Pochettino understreger, at Eriksens kontraktsituation ikke får betydning for argentinerens holdudtagelser. 

- Han er en meget vigtig spiller for os, og vi sætter stor pris på ham. Han er glad, og hvis han kan spille, så kommer han til det. Alle beslutninger bliver truffet ud fra præstationerne, siger Pochettino. 

27-årige Eriksen har fået spilletid i alle sæsonens fire kampe. To fra start og to som indhopper. 


Af Mikael Blond

5 kommentarer

Tropico 17:09          
Så virker det da i den grad underligt, at han ikke er brugt mere til trods for hans forholdsvis gode tal allerede i de få min
Jesse Pinkman 18:14          
Så virker det da i den grad underligt, at han ikke er brugt mere til trods for hans forholdsvis gode tal allerede i de få min
Hvis han ikke vil forlænge, skal de jo planlægge en fremtid uden ham, og så giver det bedre mening at få spillet en anden ind.

Hvis han virkelig er vigtig for Spurs, så tilbyder de ham mere i løn, end en spritny signing. Det afspejler sgu ikke rigtig hans vigtighed, eller hvad han har været med til at opnå for klubben. Og så har han ligget overraskende lavt på lønlisten, meget længe, i forhold til hvor vigtig de siger han er og har været. Så havde jeg sgu også taget en stor sign-on fee et andet sted..
Peterand1 18:56          
Han er da blevet tilbudt en ny kontrakt med en langt højere løn, følg nu med. Eriksen vil gerne sydpå og har sagt nej.
192300 19:04          
Peterand1
Fuldstændig korrekt,næsten dobbelt op.
96 never forgotten 19:07          
Nu er Levy ikke en der rutter med pengene, så giver ikke bedre kontrakt til sine spillere før nødvendigt. Dog ser det ud til han ventede lidt for længe med Eriksen.
Onsdag 18. september
Tirsdag 17. september