LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Pochettino: Høje forventninger til Kane

| Tottenham | 1 kommentar
Pochettino: Høje forventninger til Kane
Foto: Getty Images

Infoboks

Tottenham - Liverpool
Champions League Slutspil (01/06)
bet365 3,80 3,50 1,95
NordicBet 4,30 3,50 1,99

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia

Live på Eurosport Player

Advertisement
Advertisement

Mauricio Pochettino er tilfreds med Harry Kanes præstationer, men generelt er forventningerne til angriberen meget høje, siger Spurs-manageren.

Harry Kane har scoret to mål i de første fire kampe i Premier League, men alligevel er der blevet stillet spørgsmålstegn ved angriberens form, da han ikke har fundet vej til netmaskerne i sine seneste fem landskampe.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino er dog overhovedet ikke bekymret. Han er sikker på at Kane nok skal ramme sit topniveau igen, men han er måske blevet offer for de høje forventninger, han har sørget for at folk har til ham.

- Det vigtigste er at han har selvtillid og at vi stoler på ham. Der er ingen tvivl om, at han er en af de bedste angribere og spillere i England og sågar Europa. Det er kun et spørgsmål om tid, før han begynder at score flere mål og vise sine kvaliteter, siger Pochettino ifølge Goal.com.

- Jeg er ikke skuffet over ham. Harry er så stor en spiller, at alle forventer at han gør noget exceptionelt i hver enkelt aktion. Forventningerne til ham er anderledes.

Tottenham skal i weekenden op mod Liverpool i Premier League.

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

1 kommentar

Flev7 06:48          
Han har været bekymrende dårlig længe. Han har lavet en del mål, men hans boldomgang er blevet klart dårligere og han kanter sig ikke forbi forsvarsspillerne på samme overlegne måde. Håber det bare er en overgang.
Onsdag 22. maj