LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Pochettino holder fuld fokus på Spurs

| Premier League | 17 kommentarer
Pochettino holder fuld fokus på Spurs
Foto: Getty Images

Infoboks

Liverpool - Tottenham
Premier League (31/03)
bet365 1,61 3,80 5,50
NordicBet 1,65 4,30 5,50
Stream Liverpool – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Mauricio Pochettino nedtoner spekulationerne om, at han kan være José Mourinhos afløser i Manchester United. 

José Mourinho blev tirsdag fyret som manager i Manchester United, og blandt kandidaterne til at overtage jobbet nævnes blandt andre Mauricio Pochettino i de engelske medier. 

Tottenham-træneren blev på et pressemøde forholdt til spekulationerne, men argentineren understreger, at hans fokus udelukkende er på trænergerningen i Tottenham.

- Efter fem år som manager i Tottenham har jeg oplevet en del rygter, sagde Mauricio Pochettino ifølge Sky Sports på pressemødet forud for Tottenhams Carabao Cup-kvartfinale mod Arsenal onsdag.

- Der florerer en masse rygter, men det vedkommer ikke mig, hvad der er sket i en anden klub. Jeg er fuldt fokuseret på at levere mit bedste stykke arbejde i denne fodboldklub, fortæller den argentinske manager.

- Kvartfinalen i EFL Cuppen er meget vigtig for os, og jeg er sikker på, at alle forstår, at jeg er fokuseret på at gøre mit bedste i morgendagens kamp, pointerer Pochettino.

Tottenhams argentinske træner underskrev i maj 2018 en ny femårig kontrakt med London-klubben. 

Stream Liverpool – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Daniel Laursen

17 kommentarer

TheHarryKaneTeam 20:57          
Havde han taget over efter SAF, så havde United med garanti ikke befundet sig i denne situation. Med den røde tråd SAF praktiserede, hvor han hentede spillere, som han kunne udvikle videre, er præcis det som Pochettino gør i Tottenham. En dygtig træner de bestem har sig, og for deres skyld kan man håbe han bliver længe endnu.
Armand0 21:38          
mjaeh jeg tror, du har ret.

der er noget med timingen, det ville være rigtig godt set for da ferguson annoncerer sit stop og reelt selv får lov at udpege sin efterfølger snakker vi maj 2013. Pochettino er først startet i southampton januar 2013 og udmærker sig der, i halvanden sæson inden han smutter til spurs.

han var ikke det man kalder "pl proven" med et lidt dinosaur´sk udtryk efterhånden. han snakkede stadigvæk kun spansk i presse konferencer osv (han blev pålagt ved skiftet til spurs, at han skulle snakke engelsk og det er i den grad også blevet bedre; det var meget gebrokkent i starten).

på det tidspunkt han joiner spurs er han stadig lidt et sats, de boer var i lang tid den med de laveste odds og helt ærligt også min yndlingskandidat. han virkede som et rigtig godt match mellem spurs tilgang og hans karrieres opadgående kurve på daværende tidspunkt (kendte også eriksen og verthongen indgående fra hans periode i ajax).
som tiden er gået må jeg bare være rigtig glad for, at jeg tog fejl.

bortset fra det har jeg stadig følelsen af, at de boer i den rigtige situation har et gear eller to mere i sig end tiden har tilladt ham siden.
Egos 21:43          
Velkommen til United Poch.
Travhesten 21:49          
Selvfølgelig gør han det. Hvorfor smadre sin karriere ved at hoppe på Uniteds synkende skude. Moyes, Van Gaal og Mourinho dummede sig ved at gøre det. Penge er ikke alt.
Egos 21:55          
Velkommen til Poch.
Travhesten 22:02          
Det er så verdensklasse at læse rundt omkring at United fans ønsker Poch som manager. Samme fans der håner Tottenham og Poch´s manglende trofæhøst.
Vel også samme fans der syntes Mourinho var en cunt da han var i Chelsea, men pludselig var genial da han blev United manager.
United fans tsk tsk tsk.
TheHarryKaneTeam 22:02          
Det kan du selvfølgelig have ret i. Poch virker bare ekstremt dygtig til at bygge projekter op. Jeg tror ikke mange havde set Tottenham i den forfatning, som de er i nu. Uanset træner, så tror jeg nu der går en del år før United blander sig helt i toppen igen - og jeg tror ikke det bliver Pochettino. Han virker for stålsat til at vinde noget stort med Tottenham først, og fortsætter han udviklingen kunne han måske blive en ny Wenger eller SAF (Her snakker jeg om antal år).
Tirsdag 19. marts