Luk

Pochettino holder kontakten med Spurs-ejer

| Premier League | 2 kommentarer

Infoboks

Tottenham - Manchester United
Premier League (20/06)
YouBet 3,50 3,45 2,20

Mauricio Pochettino fortæller, at han stadig er i jævnlig kontakt med Tottenham-ejer Daniel Levy.

Mauricio Pochettino blev fyret i Tottenham i efteråret, men begge parter har siden givet udtryk for, at en genforening ikke er udelukket.

Nu fortæller argentineren, at han og Tottenham-ejer Daniel Levy absolut ikke har skåret båndene over, siden samarbejdet blev afbrudt i november.

- Vi er alle skuffede over, at det sluttede, som det gjorde, men sådan er fodbold. Vi vil altid have et godt forhold og være venner for evigt. Beslutningen om at fyre mig ændrer ikke de minder, vi havde sammen. Det var en utrolig periode, og jeg var meget glad for at dele den med alle i klubben, siger Pochettino til Sky Sports.

De to taler stadig jævnligt sammen, fortæller Mauricio Pochettino.

- Jeg talte med ham sidste lørdag, men i løbet af de seneste seks måneder har vi hele tiden udvekslet beskeder. Det gjorde meget ondt på ham, da han tog beslutningen, og sådan var det også for mig, siger Pochettino, som allerede tidligt gjorde det klart for sin chef, at de skulle holde sig gode venner.

- Jeg sagde til ham: 'Jeg er nødt til at opføre mig på samme måde, når jeg bliver ansat og får en masse kærlighed, som når du en dag finder ud af, at det er på tide at går hver sin vej.' I de fem og et halvt år var forholdet bygget på respekt og loyalitet. Sådan er fodbold.

- Daniel besluttede at fyre mig og finde en ny manager, og det kan jeg kun respektere. Det ændrede ikke vores forhold. Vi har nogle fantastiske minder, og jeg er en person, der holder fast i mine gode minder og smider de dårlige i skraldespanden, siger Pochettino.

Mauricio Pochettino førte i sidste sæson Tottenham til Champions League-finalen, hvor Liverpool blev for stor en mundfuld. Han blev efterfulgt af Jose Mourinho.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 3. juni
Tirsdag 2. juni