LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Pochettino: Kan smadre Tobys karriere

| Champions League | 11 kommentarer
Highlights: Spurs smider føringen i en meget intens afslutning
Highlights: Tottenham sikkert videre i FA Cuppen efter sejr
Pochettino: Kan smadre Tobys karriere
Foto: Getty Images

Infoboks

Fulham - Tottenham
Premier League (20/01)
bet365 5,50 3,75 1,72
NordicBet 5,60 3,65 1,76
Oddset 5,30 3,55 1,72
YouBet 5,50 3,65 1,77
Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement
Tottenham-boss Mauricio Pochettino føler, at det ødelægger mere end det gavner at bruge Toby Alderweireld mod Juventus. Han er ikke helt klar efter sin lårskade.

Efter en tre måneder lang skadespause gjorde Toby Alderweireld i sidste uge comeback for Tottenham i FA Cuppen, men belgieren er hurtigt røget tilbage i fitnesslokalet.

Han var ikke med i weekenden mod Arsenal, og når Tottenham tirsdag skal tackle Juventus i Champions League, bliver det også uden den belgiske centerforsvarer i truppen.

Engelske medier har allerede kædet Alderweirelds fravær sammen med nogle igangværende kontraktforhandlinger, men der er intet dramatisk over situationen.

- Det er selvfølgelig bittert for ham. Du arbejder for at kunne spille de store kampe, og det er svært at acceptere, når du ikke bliver udtaget.

- Alderweireld føler sig klar til at spille, men det er vores ansvar at tage den rigtige beslutning i samarbejde med den medicinske stab. Vi bliver nødt til at gå forsigtigt frem, for han har været udsat for en ganske alvorlig skade.

- Se på en Ross Barkley, han blev sat tilbage efter en lignende skade. Toby er ikke 20 år længere, han er 28. Du skal være 200 procent klar i så hårde kampe, og vi kan ikke tillade os at gamble med resten af hans karriere, siger Tottenham-boss Pochettino ifølge The Guardian.

Ifølge Spurs-bossen kan se Alderweireld se frem til spilletid i weekendens FA Cup-opgør mod Rochdale.

Stream Fulham – Tottenham på Eurosport Player
Advertisement

Af Casper Baunsgaard

11 kommentarer

Kiw2000 03:03          
Clickbait
bruger 144986 03:37          
Kiw2000....du ved vidst ikke hvad "clickbait" betyder :1)
Kiw2000 04:00          
Titlen over dramatisere i den grad, hvad han siger og drejer det i retning af en trussel. Poche vil ikke risikere T. A efter skade, er historien
lfc_ob 06:27          
Jeg mindes for et par år siden, hvor der i en periode var en fire-fem artikler om dagen her på bold.dk, der startede med "Van Gaal..."
Den rolle har Pochettino vist overtaget nu?!
Målkongen 07:33          
Hahaha, hold op med det hyleri. Det er simpelthen for meget. Meget fortjent får Tottenham mere medietid, men da ikke mere end Liverpool.

Dejlig at Toby ikke overbelastes på hans vej tilbage. Toby og Jan er det bedste stopper-par i ligaen og har været det længe.
Tottenhamfan100 08:36          
Kiw2000

Det kommer vist an på øjnene der ser ;-) Jeg er enig i at bold ind i mellem læner sig lidt for meget op ad visse tabloidavisers formuleringer, men lige den her kan jeg ikke se.
keane10 09:21          
Skyldtes den ekstra meget medie tid ikkebare at Tottenham har spillet Man Utd, Liverpool, Arsenal og nu skal de spilletid Juventus!!!!!!

Klart det har stor interesse
Fredag 18. januar