Luk

Pochettino lukker i: Spillerne kender situation

| Champions League | 10 kommentarer

Infoboks

Manchester City - PSG 2-1
Champions League gruppe A
50' 0-1 Kylian Mbappe
63' 1-1 Raheem Sterling
76' 2-1 Gabriel Jesus

Mauricio Pochettino fortalte onsdag aften, at hans PSG-spillere kender til de florerende rygter om træneren og Manchester United, men at der ikke var noget at tale om.

Onsdag aften var PSG på udebaneopgave i Champions League imod Manchester City, som i kampen viste sig for stærke for pariserne og vandt 2-1 i sidste ende.

Manchester kunne ifølge flere rygter også meget vel være PSG-træner Mauricio Pochettinos næste destination – omend ikke til City, men Manchester United, der lige nu leder efter en træner til at tage over for Ole Gunnar Solskjær.

Rygterne svarede PSG-træneren på igen efter onsdagens nederlag, og han forklarede, at hans spillere kendte situationen.

- Spillerne kender situationen rigtig godt, sagde Pochettino ifølge The Guardian på onsdagens efterfølgende pressemøde.

- Vi kender deres situation. Vi lever i en forretning, hvor der florerer rygter, som nogle gange er negative, og nogle gange er positive. Det er ikke noget at snakke om – rygterne, sagde Pochettino.

Inden kampen mod City svarede Pochettino ligeledes på spørgsmål angående den ledige stilling i Manchester United, hvor han sagde, at han var glad i PSG.

Trods det fortsætter flere medier med at linke ham til United, om det så bliver med det samme eller først til sommer.


Af Kristoffer Lind Pedersen

10 kommentarer

BryanFury 09:54          
Ligemeget hvor mange penge og hvor gode spillere psg kommer i besiddelse af vil deres træner nærmest gøre alt for at få et kaotisk job i en stor klub med relativ lille chance for trofæer, bare fordi det er i England. Man kan godt frydes lidt over at psg’s projekt nok aldrig bliver allerøverste hylde.
Pindhunden 10:32          
Hovedargumentet for Pochetinos angivelige ønske om skifte job er, at han aldrig kan opnå fuld kontrol over opstilling og spilfilisofi, fordi han er tvunget til at spille med tre superstjerner, der ikke vil forsvare.

Paradoksalt nok vil det jo også være et dilemma i United. Her er der også alt for mange offensive stjerner, som gør det umuligt at presse og forsvare som hold. Og i United er deres balancespillere på midten markant dårligere end i PSG.

Så med mindre Pochetino har et eller andet kærlighedsforhold til netop United eller hader at være i PSG, så kan jeg ikke se, hvorfor han skulle bytte job midt i en sæson.
KiksetIndspark 11:27          
Man kan i hvert fald undre sig over PSGs projekt. Hvorfor komme så mange penge ind i en fransk klub, ødelægge den franske liga og det sportslige produkt, der var i ligaen.
Pep Guardiola 11:38          
Man kan i hvert fald undre sig over PSGs projekt. Hvorfor komme så mange penge ind i en fransk klub, ødelægge den franske liga og det sportslige produkt, der var i ligaen.
Jeg ved ikke hvorfor det skulle undre. For det første er de betragtninger, relevante som de er generelt set, næppe noget der har fyldt hos PSGs ejere. Jeg mener hvorfor skulle de gå særligt op i den franske ligas ve og vel? Dertil er jeg heller ikke sikker på at du har ret. Jeg vil tro at der er større opmærksomhed og flere penge i fransk fodbold nu end der var før PSG-projektet startede. At det sportslige produkt er blevet ringere står dig frit for at mene, men jeg har lidt svært ved at se tilføjelsen af så mange stjernespilæere svækker produktet. Messi, Neymar og Mbappe (som nok ikke var i fransk fodbold i dag hvis ikke PSG fandtes) vil jeg mene er med til at hæve produktet, men sådan er vi jo så forskellige. Jeg kan godt se at det ville være mere jævnbyrdigt uden PSG projektet, men jævnbyrdig på lavt niveau vil jeg ikke mene er at foretrække. Nok en smagssag.

Anyway, årsagen ejerne går ind er da fordi du har en storby som de i forvejen sikkert besøger jævnligt med en klub de kunne overtage relativt nemt. Der er noget storhed over Paris og det vil de gerne bringe til holdet. Jeg kan sagtens se det lokke de ved PSG. Særligt når man kun ser egoistisk på det og er fokuseret på sit hold og ikke nødvendigvis ligaen.
bolden100 12:58          
Jeg er også godt utilfreds med alle de pengestærke personer, som opkøber klubber og poster milliarder i spillere og vinder trofæer. Mest af alt er jeg utilfreds med, at det aldrig er mine favoritklubber, som vinder i det lotteri :)
MortenHansen449 13:14          
Hvad skal han dog i United? Det vil være tre skridt tilbage
Chelsea93 13:46          
Nu er den vigtigste grund til hans potentielle skifte, at hans familie stadig bor i England, efter hans 6 år i London. Så lige her tror jeg at han prioriterer hans familie forud for alt andet!
Søndag 5. december
Lørdag 4. december
BIF og FCM i pokalbrag - fede PL-kampe
06:32
AaB-boss: Ingen beslutning om kants udløb
06:30
Egyptisk tragedie: Træner døde under jubel
06:25
Brandt på røg på hospitalet: Har det godt
06:22
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
06:21
BIF og FCM i pokalbrag - fede PL-kampe
06:00
Lionel Messi har vundet Ballon d´Or
05:28
Lionel Messi har vundet Ballon d´Or
05:17
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
04:32
Real flyver videre: Jovic slog til i Baskerlandet
04:20
F.C. Internazionale - Campione D´Italia
03:52
Saint-boss bebrejder egen keeper for sent mål
03:43
LIVERPOOL F.C. | 0-5
03:31
Brighton narrede Southampton i det 98. minut
03:29
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
03:18
Bellingham insinuerer matchfixing fra dommer
02:39
UEFA straffer otte klubber for FFP-brud
02:32
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
02:08
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
02:06
Første sejr i PL: Newcastle lever i bunden
02:01
Wijnaldum sikrede PSG point i sidste minut
01:53
Benzema humper ud af topkamp med smerter
01:42
Thrane sikrede færøsk pokaltitel fra pletten
01:40
AIK-kritik af Jon Dahl: Altid noget med ham
01:34
Saint-boss bebrejder egen keeper for sent mål
01:33