Luk

Pochettino: Misset mesterskab ikke en fiasko

| Ligue 1 | 18 kommentarer

Infoboks

PSG - Club Brugge
Champions League gruppe A (07/12)
Oddset 1,30 5,80 8,50
bet365 1,28 5,75 10,00

PSG-træner Mauricio Pochettino vil ikke kalde det en fiasko, hvis den franske hovedstadsklub ikke formår at genvinde det franske mesterskab søndag aften.

Den franske storklub PSG har kæmpet for hænge på i toppen af Ligue 1 i denne sæson, men søndag aften kan klubben alligevel blive mestre for fjerde sæson i træk.

PSG er ét point efter førerholdet Lille inden den sidste spillerunde, men selvom mesterskabet skulle glippe for hovedstadsklubben, så vil PSG-træner Mauricio Pochettino ikke kalde sæsonen en fiasko, siger han ifølge Goal.

- For et hold som PSG, der er med i alle turneringer, så er det altid en skuffelse ikke at vinde. 

- Det vil mere være skuffende eller frustrerende, end det vil være en fiasko. Ordet 'fiasko' er meget voldsomt, siger Pochettino ifølge Goal og tilføjer:

- Du er altid nødt til at tro på det i fodbold. Det er et princip, som vi stadig har. Vi tror på, at alt kan lade sig gøre, men vi skal vinde og være klar, hvis Lille ikke vinder over Angers.

PSG indtager andenpladsen inden aftenens kampe, hvor der er ét point op til Lille og to point ned til Monaco på tredjepladsen.

PSG møder Brest på udebane, mens Lille besøger Angers, og Monaco drager til Lens. Alle kampene i sidste spillerunde starter klokken 21.


Af Krister Olsen
Lørdag 4. december