Luk

Pochettino: Troede Messi-skifte var en joke

| Ligue 1 | 2 kommentarer

Infoboks

Marseille - PSG
Ligue 1 (24/10)
Oddset 5,00 4,40 1,60
bet365 5,00 4,33 1,57

Mauricio Pochettino troede allerførst ikke på, at PSG var i stand til at hente Lionel Messi, da sportsdirektør Leonardo ringede til træneren og fortalte det.

Lionel Messi tog som bekendt til PSG denne sommer, efter det ikke lykkedes at lande en aftale med Barcelona på grund af strikse økonomiske regler i Spanien.

PSG-træner Mauricio Pochettino erkender, at han troede, det var en joke, da klubbens sportsdirektør Leonardo første gang nævnte muligheden for at hente Messi.

- Jeg troede, at han ville blive i Barca, men Leonardo ringede til mig og sagde, at der var en mulighed for, at han kom. Han spurgte mig, om jeg kunne lide ham (Messi, red.), og jeg troede, det var en joke, siger Pochettino til El Partidazo de COPE.

- Leonardo ringede til mig hver aften for at opdatere mig. Jeg talte med Messi, da der manglede få detaljer fra, at aftalen var helt på plads.

- Så snart han stod uden kontrakt, var der mange, der drømte om ham, men jeg tror, at han allerede der havde besluttet sig for at tage til PSG.

34-årige Messi har kontrakt til 2023 i PSG med option på yderligere et år.


Af Sara Margren
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober