Luk

Pochettino: Vil gøre alt for at Mbappé bliver

| Ligue 1 | 5 kommentarer

Infoboks

PSG - Lille
Ligue 1 (29/10)
Oddset 1,25 6,30 10,00
bet365 1,25 6,50 9,50

PSG's Kylian Mbappé luftede for nyligt ønsket om at skifte til Real Madrid, men hans cheftræner Mauricio Pochettino vil gøre alt for at få ham til at skifte mening. 

Denne sommer var rygterne mange om et skifte til Real Madrid for Kylian Mbappé. 

Det blev dog ikke til noget, hvorfor den franske verdensstjerne fortsat er PSG-spiller. 

I et større interview med L'Equipe løftede han dog sløret for, at han ønskede et skifte til Real Madrid, og dermed kan den 22-årige angriber synes tabt for den franske hovedstadsklub.

Men PSG-træner Mauricio Pochettino har ikke opgivet at overtale ham til at blive.

- Kylian vil tage beslutningen, han føler er rigtig. Klubben vil gøre alt, der er muligt for at beholde Kylian, fordi vi taler om en af de bedste spillere i verden, der er 22 år og har et stort potentiale. 

- Hvem vil tro, at PSG ikke ønsker, at han fortsætter her i mange flere år? Klubben vil prøve at overtale og forføre ham til at fortsætte her, siger Pochettino til RMC Sport og fortsætter:

- Jeg forholder mig til fakta om, at situationen er åben, og alt kan ske i fremtiden. Man kan skifte holdning i løbet af nogle måneder. PSG som klub har tro og evner til at overtale ham og tilbyde ham ting, der kan få ham til at blive og være glad. Han har kontrakt frem til næste sommer, og det er muligt, at han skifter mening inden da. 

Ifølge flere medier bød Real Madrid knap 200 millioner euro på Mbappé denne sommer, hvilket svarer til 1,5 milliarder kroner. 

 


Af Andreas Roesen
Mandag 25. oktober
Søndag 24. oktober